Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10.11.2014.

Sedmica započinje trigonom između Meseca i Saturna, aspekta koji kao da opisuje atmosferu na nebu tokom cele nedelje. Ovo je trigon iz vodenih znakova, Mesec koji je na kraju znaka Riba, vrlo je intuitivan, senzitivan, ali treba podršku nekog ko je kraj njega i pruža mu oslonac (Saturn u Škorpionu). U ovom slučaju to je Saturn, koji sada već razume i oseća njegovu nežnost i ranjivost. Saturn je sada odgovornost, ali i dubina, osećaji i strasti na najdubljem nivou. 

Vrlo Škorpionska nedelja. Vrlo tiha energija, ali ne mirujuća. Venera je započela svoje strasti sa Plutonom i već uveliko Persefone vladaju (Venera u Škorpionu). Sada se ponovo Pluton oglašava i budi promene svesti (Pluton sekstil Sunce) i svega što nije budno.

Već prvog dana sedmice, nakon trigona sa Saturnom Mesec će promeniti znak i ući u znak Ovna, ali će Sunce sa Plutonom imati jedan jak sekstil i na taj način podržati njegovu (Sunce sekstil Pluton) vladavinu  (Sunce u Škorpionu), sve do kraja sedmice kada će i Merkur ponovo ući u taj moćni znak vladara noći, strasti i magnetizma (Merkur u Škorpionu). Venera je već uveliko u ovom znaku i utiče na osećaje, na pojačane strasti, požudu i seksipilnost. Oni koji su na početku svojih ljubavi, uživaće u strastvenim ljubavnim trenucima, ali sve dok potpuno Škorpion ne zavlada njima. Budite samo oprezni i budni da vas ne ponesu oni osećaji posesivnosti i ljubomore. Škorpion je spreman sve da žrtvuje za one koje voli, ali zauzvrat sve traži i uzima. Težite ovih dana kompromisu, ne isterujte pravdu i ne radite stvari koje ne biste voleli da se i vama dogode.

Kada su poslovi u pitanju iako je Škorpion fiksni znak i po pitanju najizdržljiviji, ponekad izdržljivost nije vrlina. Pustite da vam se dogode promene. Škorpion je znak promena, ali i strahova. Sa sobom nosi promene, ali se istih boji, teško se menja i prilagođava na novitete. Ove vam se sedmice mogu desiti određene ponude po pitanju posla koje mogu uticati na vaš dalji rad i karijeru. Dispozitor Sunca je Mars koji u svojoj egzaltaciji (Mars u Jarcu) utiče na jaku ambicioznost i promenu statusa (Jarac).  Neko će poželeti bolji status, a neko bolju zaradu. Venera u Škorpionu pored ljubavi uticaće i na potrebu za novcem, pa će često ona biti presudna u vezi nekih odluka. Ono što vam se može dogoditi, dok je Merkur do kraja sedmice još uvek u znaku Vage, jeste vaša neodlučnost i predomišljanje. Ako i sami imate dosta promenljivih znakova u horoskopu i skloni ste da menjate mišljenje, sačekajte kraj sedmice kada Merkur bude ušao u fiksni znak Škorpiona i vaše misli i težnje pokrene u jednom konkretnom smeru.

Perid Škorpiona doneće mnogima razne upale, probleme sa virusima, bakterijama, a posebno će biti u izazovu reproduktivni organi i organi varenja. Škorpion ima vrlo neuredan način života, pa se više izlaže opasnostima i povredama. Sam je sklon samoizlečenju i regeneraciji, ali ukoliko ste inače slabijeg zdravlja, povedite računa o načinu ishrane, količini sna i neurednim navikama. Drugog dela sedmice Merkur je na poslednjim stepenovima znaka Vage, pa izbegavajte komplikovane razgovore i duža putovanja.

A na kraju sedmice kada se Merkur bude pridružio Suncu, Venera će se suprotstaviti Jupiteru (Venera kvadrat Jupiter), pa će sklonost preterivanjima biti i više nego izražena. Ovaj hedonistički aspekt (Venera kvadrat Jupiter) nekome će doneti velike količine novca, a nekome i veliki gubitak posebno na izlaske, kocku ili razne užitke. Posebno će biti aktuelni noćni izlasci, jer je Merkur sada iz Škorpiona i noć mu je prirodna. Mogu se pojaviti neke vrlo neobične situacije i susreti. Takođe, u ovom periodu vam se mogu javiti jaki snovi. U nekima će Merkur vladati, pa će to biti poruke koje su konkretne za vaš život i trenutnu situaciju, a u drugima će Venera vladati i uneti, u vaš svet snova, vrlo neobične slike strasti i seksualnosti.

Od spleta neobičnih situacija i događaja koje ćete sretati, važno je prepoznati ono što vama treba i zbog čega se nešto događa u vašem prisustvu – blizini. Škorpion je vrlo magijski znak i ko ume sa njim vladati, postaje pravi magičar života. Budite i vi čarobnjak i ako ne možete promenititi život, promenite odnos prema životu. Život nije vladar koji nam je dodelio zadatke koje mi moramo da odradimo, već smo mi ti koji svojim rođenjem život stvaramo, bez nas on ne bi ni postojao. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD