Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Na ovom kursu će se polaznici obučavati osnovama astromedicine, a pored toga će naučiti i konkretne kodove koji ukazuju na vitalnost, odnosno ugroženost natala. Na kraju, poseban deo kursa biće posvećen astrološkoj sintezi koja u 10 koraka omogućava da se jedan natalni horoskop kroz analizu preciznih koraka objedini u vidu tumačenja najvažnijih oblasti života. Kurs traje dva meseca i održava se svakog četvrtka od 19h na Kepler Institutu od 10.05.2018. Takođe, za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju lično, postoji online varijanta pohađanja ovog kursa.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
Stigle su Astro kockice! Čitav Univerzum je polje Inteligencije, te je u svakom pitanju koje postavimo već sadržan i odgovor koji se dobija putem sinhroniciteta. Upravo na ovaj način Asto Kockice omogućavaju da komuniciramo sa Univerzumom.
» prikaži celu vest
Astro Telurološki Kalendar Nedavno je izašao iz štampe poseban "Astro Telurološki kalendar sa kodovima Vertikale Vremena" koji je Aleksandar Imširagić napisao zajedno sa francuskim Telurologom D. Didier. Ovaj kalendar je objavljen na srpskom i engleskom jeziku i već ga je moguće naručiti.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Tehnologija Svesti'' Upravo je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas ili je potražiti u nekoj od knjižara.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda kvadrata (jedanaesti deo)
Aleksandar Imširagić
Razumevanje kvadrata sastoji se u tome da zapravo stvari nikada ne izgledaju onako kako nam se čine s njim - gde god da vidimo kvadrat, nije ono što mislimo da jeste.
Priroda kvadrata (deveti deo)
Aleksandar Imširagić
Mars kvadrat Saturn je jedan od težih aspekata, jer zahteva od natusa da ima definitivno jaku promenu jer će to biti najjači znak karme koja dolazi prema njemu.
Dame i gospodo, spektakl može da počne!
Emira Antonić
Posle osamdeset i četiri godine došao je čas pomirenja dve suprotnosti u svakom čoveku. Kroz spajanje suprotnosti, sistem, čovek postaje svestan i probuđen.
Priroda kvadrata (osmi deo)
Aleksandar Imširagić
Ako natus ima Mars kvadrat Jupiter on želi da postigne trigon, da doživi sreću u nečemu, bilo čemu – inostranstvu, da ode daleko, da uspe u životu.
Priroda kvadrata (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Sa kvadratom ne treba računati da gradimo ono što vidimo. Najviše što od kvadrata možemo dobiti to je da se popnemo na stepenik, jedan po jedan, to su kvadrati.
Balansiranje energija iz natalne karte
Lea Imširagić
Cilj AstroHealing-a, kao posebne grane astrologije, jeste razvoj sposobnosti balansiranja i isceljenja negativnih planetarnih uticaja.
Priroda kvadrata (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o opciji Marsa koji je u kvadratu sa Merkurom, mi opet vidimo jednu vrlo brzu, naglu, često nervoznu energiju.
Mesec u Raku u karti dece
Zorana Stanojević
Ovo je možda najosetljivija i najdelikatnija pozicija Meseca. Sa jedne strane očekujemo stabilnost, a sa druge strane veoma lako je podložan promenama raspoloženja.
Priroda kvadrata (peti deo)
Aleksandar Imširagić
U astrologiji najviše gledamo šta rade kvadrati jer oni jednostavno primarno donose sudbinu. Pitamo se samo da li imamo dobru dispoziciju.
Sastanak sa srećom
Emira Antonić
I posle životnih padova, kada smo prinuđeni da raščistimo sa pojedinim iluzijama, neka nepoznata sila nas opet izvuče na površinu. Život želi da se „radost“ nastavi...
Priroda kvadrata (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako razmatramo prirodu kvadrata u sopstvenom horoskopu, pitamo se da li imamo ovnovski ili škorpionski kvadrat.
Priroda kvadrata (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Da bismo nešto novo započeli, prvo moramo nešto da završimo. Rad sa kvadratom je uvek direktna konekcija na roditelje, babe, dede i ostale.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD