Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
AstroHealing edukacija U četvrtak, 18. oktobra, od 19h na Kepler Institutu počinje AstroHealing program koji je praktična obuka za astroterapeuta, odnosno astrologa koji iz natalne karte ume da proceni šta je ono što je čoveku potrebno iz balansirati i istovremeno da omogući sredstvo za to postizanje balansa. Ovaj kurs je moguće pohađati i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Energetska Astrologija Marsa Energetska Astrologija Marsa će se održati u subotu, 20. oktobra od 11h do 15h na Kepler Institutu. Ovaj modul je moguće pohađati i u dopisnoj, online varijanti. Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta, ne samo zato što je prirodni signifikator za energiju već je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
» prikaži celu vest
Tehnologija Svesti Marsa U subotu, 20. oktobra od 16h do 19h na Kepler Institutu će se održati kurs iz modula Tehnologija Svesti Marsa. Ovaj kurs je moguće pohađati i u dopisnoj, online varijanti​. Prva čakra nas povezuje sa Zemljom i ona predstavlja granicu koju imamo između našeg individualnog i kolektivnog, nasleđenog života, odnosno života naših predaka i svega onoga čime smo sa planetom Zemljom povezani.​
» prikaži celu vest
Merkur kreće direktno! Merkur je krenuo u svoj retrogradni hod 27. jula sa 23. stepena Lava, a 19. avgusta kreće direktno kada će se naći na 11. stepenu Lava. Šta je to što smo mogli da osvestimo za vreme retrogradnog Merkura?
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Septil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako govorimo o Neptunu koji je sa Merkurom u septilnom odnosu, ovo svakako jeste jedna izuzetna mogućnost za hermetična znanja, za potpunog Hermesa.
Kad porastem biću Dikens
Zoran Zelić
Čarls Dikens je bio veliki čovek: plemenit i dobar. Na osnovu biografskih činjenica on se približava svakom radoznalom čitaocu kao srdačan, otvoren čovek, blagog srca...
Septil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako je Neptun u bilo kom septilnom odnosu sa Suncem, ovde je najjača veza natusa ona koja govori o njegovoj jakoj sposobnosti da se oživi duh prethodnog života.
Ravnoteža duha i materije
Emira Antonić
Retrogradna Venera želi da nas vrati na ono mesto gde smo stvari ostavili nedovršene - a sve to zato što su neke emocije ostale nezadovoljene.
Septil (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Septilni aspekti su uvek aspekti koji natusa povezuju sa paranormalnim iskustvima kao što su recimo slučajevi otmica od strane NLO-a, iskustva posebnih bliskih susreta.
Septil (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Čitav model tajne života jeste sadržan u prirodi septila. Gde god imamo septil, imamo invokaciju. Septil je jednak invokaciji, jednak je oživljenoj 12. kući.
Priroda, uloga i manifestacija septila
Aleksandar Imširagić
Septil posmatramo kao u osnovi jedan neptunovski aspekt, kao aspekt koji nas otvara ka beskonačnom, koji razbija tu iluziju da su stvari konačne i da su definisan.
Sekstil (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Kada postoji sekstil između Merkura i Plutona, on oživljava zapravo onu Hermes-vrednost, onu sposobnost da natus uđe u podzemni svet, da razume šta je ispod.
Šta pomisliš tome i svedočiš
Emira Antonić
Ono što smo“posejali” u ovoj godini se okalemilo. Plodove ćemo ubirati u narednim godinama naših života, i u životima više generacija naših potomaka.
Sekstil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako imamo Merkura koji je u sekstilu sa Uranom, on komunicira sa onim delom natusa koji je vezan za njegovu kosmičku brzinu, za način razmišljanja, za intuiciju.
Sekstil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o odnosu Merkura i Jupitera u sekstilu, ovo je nivo u kome je osobi dato da stiče znanja, da stiče visoko razumevanje, da dobro uči.
Uran u Biku
Zorana Stanojević
Šta zapravo možemo očekivati u budućnosti posmatrajući ovaj period kroz astrološku simboliku? U Astrologiji kažemo da je Uran u padu u Biku, a šta to zapravo znači?
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD