Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astrologija dece Kod za astrologa Astro teme Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Karmička astrologija Mundana astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Liber Aeternus Astrologija kristala
Javno predavanje Energetska psihologija i njene čarolije Pozivamo vas na javno predavanje Energetska psihologija i njene čarolije i predstavljanje edukacije za energetsku psihologiju koje će dr. Lee Imširagić održati u ponedeljak, 26.06.2017. od 18h do 19:30h na Kepler institutu, na Novom Beogradu, adresa Palmira Toljatija 5.
» prikaži celu vest
Javno predavanje -Astroterapija- aktiviranje darova i svrhe horoskopa Pozivamo vas na besplatno predavanje koje će Aleksandar Imširagić održati o Astrohealingu (sistem astrološkog isceljivanja) za aktiviranje darova svog horoskopa u petak, 30.06.2017. od 18h do 19:30h na astrološkom institutu Johannes Kepler.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Priručnik prediktivne astrologije Upravo je izašla iz štampe jedna izuzetna knjiga o prediktivnim astrološkim tehnikama. Autor knjige je turski astrolog Oner Dozer, a samo delo je pre nekoliko godina već objavljeno u Americi i Engleskoj gde je postalo nezaobilazno štivo za sve ljubitelje praktične primene prognostičkih veština. Sada je ovu knjigu moguće naručiti i na srpskom jeziku.
» prikaži celu vest
Astrološki intervju u LA Times-u i Guardianu-u o predsedničkim izborima u Americi ISAR-ov tim astrologa je uoči predsedničkih izbora u Americi sproveo brojna istraživanja, i tom prilikom su američki vodeći mediji napravili intervju sa članovima odbora ove Međunarodne astrološke organizacije. Aleksandar Imširagić je svoj doprinos obeležio tumačenjem astroloških karti kandidata ali i njihovom mitološkom simbolikom kroz priče Fiksnih zvezda.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Duhovni Životinjski Vodiči Sa radošću vas obaveštavamo da je izašla nova knjiga Aleksandra Imširagića: Duhovni Životinjski Vodiči - kako ovladati energijom svojih predaka. Ova knjiga predstavlja udžbenik ali i spoj astrologije i energetske psihologije na potpuno jedinstven način, prepoznatljiv u istraživačkom radu Aleksandra Imširagića. Usaglašavanje drevnih šamanskih znanja, psihologije i moderne astrologije otkriva novo poglavlje u radu na sebi.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda devete kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Koliko god univerzalna misija bila da se živi život na zemlji, svaki natus ima svoju ličnu misiju i ličnu svrhu koja je opisana njegovom serijom 9.
„Zelena trava doma mog“
Emira Antonić
Ova lunacija, mlad Mesec u Raku, nosi energiju porodice, okupljanja, iz potrebe za bezbednošću, sigurnošću. Rak je vodeni znak, pa su osećanja ovde u prvom planu.
Priroda devete kuće (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Deveta kuća je odgovor na svako pitanje. Ona nosi nadu jer se zna da iza 8 nečega ima, pa je i prva religija iskustveno znanje, iskustvo u kome je smrt pobeđena.
Priroda 8. kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Od svih 12 kuća upravo je 8. najvažnija za rešavanje, jer rešivši problem 8. kuće čovek rešava svaki mogući problem i ovladava tajnom, energijom, i životom.
Priroda 8. kuće
Aleksandar Imširagić
Osma kuća je onaj deo Zodijaka u kojem sve što je počelo u 1. kući zaokreće, dakle energija tu skreće. Sve što je bilo zamišljeno u 1 ovde se završava i menja.
Pluton - deseti energetski centar
Lea Imširagić
Deseti energetski centar je, baš kao i sam Pluton, skriven od svakodnevnih pogleda upućenih prema gore, te se nalazi ispod stopala natusa – dakle, u podzemnom svetu.
Priroda 7. kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Kroz 7. kuću se dolazi do rezultante života, faktor koliko fino i lepo živi, koliko konačno uživa u životu – mora se gledati kroz 7 i vladara 7, Veneru i znak Vage.
Misli, uverenja, obrasci
Emira Antonić
"Ako želimo da pokažemo nekome da greši, najpre moramo da se postavimo na njegovu tačku gledišta...'' Filozof iz 17. veka Blez Paskal
Priroda 7. kuće (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Ovo je prva kuća iznad horizonta, prozor u vidljivi svet, kada natus izlazi u 7 i nalazi partnera kako bi se „rodio” i pronašao sebe kroz svoju drugu polovinu.
Priroda šeste kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Vrednost 6. kuće u psihološkom smislu predstavlja skromnost i ispravnost, pedantnost i preciznost. Negujući te osobine čovek može imati dobro zdravlje.
Priroda 6. kuće
Aleksandar Imširagić
Sposobnost ljubavi (5. kuća) da se pretvori u fiziološko stanje bolesti ili zdravlja (6. kuća) je opisano stanjem u 6. kući. Ona je vrednost i cena ljudske ljubavi.
Neptun – deveti energetski centar
Lea Imširagić
Neptun je drugi transcendentni energetski centar koji upravlja čitavim astralnim svemirom, a kontakt sa čovekom uspostavlja preko velikih dubina i skrivenih kanala.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD