Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs mundane astrologije U petak 26. januara na Kepler Instititu će početi jednomesečni kurs iz Mundane Astrologije ili astrologije opštih zbivanja, kao i otvorenosti pojedinca na uticaje ovih događaja. Kurs je moguće pohađati u redovnoj, kao i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Astrologija uporednih i zajedničkih horoskopa Astrologija odnosa je jedna od osnovnih astroloških oblasti. U okviru ovog kursa razrađuju se i prediktivne metode u astrologiji odnosa. Ovaj kurs traje dva meseca i počinje 29. januara u 19h. Kurs će voditi Aleksandar i Lea Imširagić, a moguće je pohađanje i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Star Club webinar: Karmic Integration Od 20. januara Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja - ISAR - pokreće novi projekat koji se zove Star Club. U okviru ovog projekta će početi da se održavaju redovna jednočasovna video predavanja od strane poznatih astrologa iz čitavog sveta. Prvo predavanje u okviru Star Club-a će održati Aleksandar Imširagić 20. januara na temu "Karmic Integration".
» prikaži celu vest
18. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu U Beogradu će u martu mesecu po 18. put za redom biti održana trodnevna Međunarodna Astrološka Konferencija. Ona počinje u petak 16. marta i traje do nedelje 18. marta, dok će u naredna dva dana biti održana i dva postkonferencijska seminara.
» prikaži celu vest
Stigle su Astro kockice! Čitav Univerzum je polje Inteligencije, te je u svakom pitanju koje postavimo već sadržan i odgovor koji se dobija putem sinhroniciteta. Upravo na ovaj način Asto Kockice omogućavaju da komuniciramo sa Univerzumom.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda opozicije
Aleksandar Imširagić
U svakom čoveku postoji polje opozicije, a zadatak svakog natusa je da pronađe vezu između dve suprotnosti koje ima u sebi da bi zaista napredovao.
Lepota je večna i jedina istina
Emira Antonić
Kolika je potreba za emotivnom sigurnošću, privrženošću, iskrenošću ili trajnošću govori ovaj Mesec koji se priljubio uz Veneru u Jarcu.
Treći nivo konjunkcije (5.deo)
Aleksandar Imširagić
Konjunkcija je božanski aspekt. Ona se i ne računa u aspekte. Ako je posmatramo u klasičnoj astrologiji, konjunkcija nije aspekt, već stanje.
Kazimi konjunkcija (4.deo)
Aleksandar Imširagić
Gde god imamo konjunkciju, naročito kazimi, tu je velika, važna promena i ako iskoristimo ovo kao znalci, moći ćemo da propustimo ono što je jako važno za našu svrhu.
Jupiter – šesti energetski centar
Lea Imširagić
Ovaj centar predstavlja mesto otkrivanja smisla, znanja o svemu, kao i mesto jasnog sagledavanja budućnosti kroz snažan kanal intucije i duhovnosti koji je ovde otvoren.
Konjunkcija (treći deo)
Aleksandar Imširagić
U idealnom smislu, konjunkcije su zaista vrata ka nebu. Univerzum je potpuno divan i on svake godine daje egzaktne i kazimi konjunkcije Sunca i bilo koje planete.
Konjunkcija (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Kazimi konjunkcija je posebno snažna i posebno specijalna u svojoj sposobnosti da da natusu mnogo više od običnih stvari.
Može li biti drugačije
Emira Antonić
Možda imate neki problem koji se ponavlja i koji ne možete da rešite? Sada je trenutak da otkrijete njegov koren, uzrok disbalansa.
Ključna uloga aspekata – Konjunkcija
Aleksandar Imširagić
Konjunkcija nije običan aspekat, ona je potpuno božansko stanje jer nas spaja sa astralnim svemirom.
Aspekti (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Veliki majstori koji se bave mundanom astrologijom određuju gde će se nešto dogoditi na osnovu tranzita, ali mesto događaja pronalaze na osnovu geodetskih mapa.
Ludvig Van
Zoran Zelić
Betoven je pesma ranjene duše, duše koja je izgubila dah i kojoj se vraća dah, koja oživljuje i koja za to zahvaljuje svom Spasiocu… Ima li pobede koja je ovoj ravna?
Aspekti (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Ovoj temi je Kepler posvetio puno vremena u svom radu, smatrajući da niko ne može da pobije teoriju aspekata.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD