Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Snaga identiteta Svaka osoba u sebi poseduje potencijal svesti, a on počinje potragom za sopstvenim identitetom i posebnošću. Na ovom seminaru ćete naučiti kao da energetskim vežbama razvijete snažno samopouzdanje i naučite da sijate u potpunosti. Seminar vodi dr. Lea Imširagić, koji se održava u subotu, 22.12. u prostorijama Kepler Instituta na Novom Beogradu od 16h do 20h.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnoilogija Svesti Sunca Da li želite da naučite kako da u svakom trenutku budete u skladu sa svim događajima koji se odigravaju oko vas? Seminar “Tehnologija svesti Sunca” je namenjen svima koji žele da: aktiviraju centar svoje unutrašnje moći; nauče kako da se jasno zauzmu za sebe i svoje potrebe; da osveste i probude svoje skrivene potencijale. Ovaj seminar će se održati 22. decembra na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Dvodnevni seminar: Inicijacija u Čarobnice i Put u očaranost Ovo je sveti krug od 200 žena i izuzetno transformativno iskustvo za svaku ženu koja je spremna da se oslobodi svih ograničavajućih uverenja i da kroz drevne plemenske tehnike napravi duboku promenu, tako da može da živi svoju svrhu i darove svoje Duše slobodno i sa punim samopouzdanjem i jasnoćom. Održava se u Hotelu Tulip Inn, na Novom Beogradu, 02. i 03. marta od 10h do 18h.
» prikaži celu vest
Seminar mundane astrologije U nedelju 09. decembra na Kepler Instititu, Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Mundane Astrologije ili astrologije opštih zbivanja, kao i otvorenosti pojedinca na uticaje ovih događaja. Kurs je moguće pohađati u redovnoj, kao i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda, uloga i manifestacija novila
Aleksandar Imširagić
Aspekt novila je podela kruga koja daje uglove od po 40} i ako to uradimo sa pozicije Sunca, dobijaćemo u opisu jedne godine praktično jedan pun krug.
Priroda kvadrata (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Ovi aspekti se ne pojavljuju tako često, ali u našim analizama naići ćemo i na razne druge modele.
Jesenje ljubavi
Emira Antonić
U pitanju je filozofski tip ličnosti, vedrog i optimističnog pogleda na život, otvorenog i manipulativnog uma, s sklonošću ka idealističkim filozofskim pravcima.
Polukvadrat (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako govorimo o Venerinom aspektu spram Plutona ovde ćemo videti onu sliku emocija koje su veoma snažne i koje vuku potrebu, čežnju, želju da se stvari spoje.
Polukvadrat (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Pošto je ovo u osnovi plutonovski aspekt, budući da je nastao podelom na 8, ovde će biti reči o aspektima koji postoje sa planetama posmatrajući iz ugla Plutona.
Polukvadrat (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Sve počinje opozicijom i završava se polukvadratom. Polukvadrat je vrh te olovke kojom se ispisuje sudbina i on je vrlo važan za čoveka.
Polukvadrat (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ono što imamo kao 45} je stvar koju mi živimo kao rezultat celog procesa – od jednog odnosa, od strasti, od osećanja konačno nastaje taj element nas ovde na zemlji.
Priroda, uloga i manifestacija polukvadrata ili oktila
Aleksandar Imširagić
Ovde imamo vrlo interesantnu seriju aspekata. Podelom kvadrata na dva dela dobijamo naravno polukvadrate ili uglove od 45}.
Septil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Septilni aspekti nikada nisu vidljivi, septilni aspekti su potpuno izvan vidljivog sveta ali je važno da ih mi kao astrolozi vidimo.
Septil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako govorimo o Neptunu koji je sa Merkurom u septilnom odnosu, ovo svakako jeste jedna izuzetna mogućnost za hermetična znanja, za potpunog Hermesa.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD