Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astrologija dece Kod za astrologa Astro teme Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Karmička astrologija Mundana astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Liber Aeternus Astrologija kristala
Energetska Astrologija Venera Energetski centar Venere predstavlja drugu čakru kod svake osobe, čija je uloga da „materijalizuje san“, dajući natusu osećaj blaženstva. Seminar posvećen balansiranju Venerinih principa biće održan u nedelju 19.11. od 16h do 20h. Seminar drži dr Lea Imširagić, autorka sistema Energetska Astrologija.
» prikaži celu vest
Tehnologija Svesti Venere Uvek je Venera bitna, bilo da smo je nazvali ljubavlju ili lepotom, lakoćom ili zadovoljstvom - ona je uvek tema života, tema našeg rada na svesnom, nesvesnom i podsvesnom nivou. Kurs Tehnologija Svesti Venere će se održati u nedelju 19. novembra sa početkom u 12h, a svi oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, kurs mogu pohađati i u dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
Meridijani tela četvrte i pete kuće natalnog horoskopa Četvrti i peti meridijan su dva najznačajnija meridijana. Od njih počinje čitav emotivni život - entitet koji boravi između dve stvari, između bilo koja dva objekta. Četvrti meridijan je meridijan želuca, a peti je meridijan srca. Seminar će biti održan u subotu 18. novembra od 12h do 16h. Ovaj seminar je moguće pohađati i online.
» prikaži celu vest
Kurs Psihološke Astrologije U okviru ovog sedmomesečnog programa, koji će se održavati jedanput mesečno, izučavaće se povezanost između prirode čovekovog karaktera i događaja kojima je okružen. Takođe će se posebna pažnja posvetiti strukturi astrološkog pisma i načinu sklapanja slika kombinacijom simbola. Kurs počinje u subotu 18. novembra i trajaće od 13h do 19h.
» prikaži celu vest
Direkcije, Progresije i Solarni povratak U ponedeljak 06.11.2017. sa početkom u 19h Aleksandar Imširagić će održati prvo u nizu predavanja iz oblasti prognostičke astrologije na temu primarnih direkcija. Svakog narednog utorka, u periodu od mesec dana obrađivaće se oblasti koje nude uvid u mogućnosti manifestacije određenih predispozicija prikazanih u natalnoj karti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Astrološki aspekti (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Pre nego što se krene u objašnjenje aspekata, postavlja se pitanje o podeli kruga neba na određeni broj segmenata, koji se zovu stepenima.
Vladari sata po kućama
Aleksandar Imširagić
Odnos vladara vremena i vladara prostora govori da li je natus u pravom vremenu na pravom mestu.
Astrološki kodovi vremena (2. deo)
Aleksandar Imširagić
Svaka godina ima svog vladara, koji se smenjuju u neprekidnom nizu od davnih vremena.
Astrološki kodovi vremena (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Čovek je rođen u nekom prostoru i vremenu, a sama slika horoskopa koja se posmatra kao dvodimenzionalna projekcija predstavlja njegovu prostornu raspodelu.
Osam tačaka (3. deo)
Aleksandar Imširagić
U ovom nastavku članka o 8 tačaka, biće više reči o Koascedentu, Polarnom Asc, Severnom čvoru, Nultom stepenu Ovna kao i o primeru Adolfa Hitlera.
Sve je u redu
Emira Antonić
Uran provocira partnerski odnos do mere da može i da ga prekine. Prekid odnosa može doći kada ne bivate slobodni u onom kosmičkom smislu.
Osam tačaka (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
U prvom delu su obrađene tri tačke – ASC, MC i Ekvatorijalni ASC, a u ovom će biti obrađena četvrta tačka – Vertex.
8 tačaka
Aleksandar Imširagić
Postoje tačke u natalnom horoskopu koje su jedinstvene za svakog pojedinca, lične tačke, kojih ima 8, a koje se uzimaju kao nematerijalne tačke.
Fiksne zvezde (5.deo)
Aleksandar Imširagić
Poznavanje ovog nivoa astrologije se ulazi u pravi svet astrologije gde se mitovi primenjuju na svakodnevni život.
Fiksne zvezde (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Inicijacija u pravu astrologiju je upoznavanje fiksnih zvezda, mitova i priča koje stoje iza sazvežđa.
Poveruj
Emira Antonić
Um proverava, ne bi li makar za tren odahnuo, misleći. I sve što vidite je iluzija jer „drugi ljudi ne postoje“.
Fiksne zvezde (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Priča u kojoj je potrebno prvo preći prepreku kako bi se došlo do ljubavi pričaju nam još neke konstelacije.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD