Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
New Moon Project - juli i avgust, leto eklipsi za velike promene Online New Moon radionica u petak, 13. jula, Misli koje stvaraju od 19h do 20:30h. Za one koji se prijave na ovu radionicu, dobijaju i sledeću online New Moon radionicu 11. avgusta besplatno! (Online New Moon radionica u subotu, 11. avgust, Pozorište moje Duše od 19h do 20:30h.)

» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
Stigle su Astro kockice! Čitav Univerzum je polje Inteligencije, te je u svakom pitanju koje postavimo već sadržan i odgovor koji se dobija putem sinhroniciteta. Upravo na ovaj način Asto Kockice omogućavaju da komuniciramo sa Univerzumom.
» prikaži celu vest
Astro Telurološki Kalendar Nedavno je izašao iz štampe poseban "Astro Telurološki kalendar sa kodovima Vertikale Vremena" koji je Aleksandar Imširagić napisao zajedno sa francuskim Telurologom D. Didier. Ovaj kalendar je objavljen na srpskom i engleskom jeziku i već ga je moguće naručiti.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Tehnologija Svesti'' Upravo je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas ili je potražiti u nekoj od knjižara.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda kvintila (osmi deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o kvintilu između Venere i Neptuna, ovde se oni prepoznaju, ali se traži jedan poseban uslov.
Priroda kvintila (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Simbolika dve planete u kvintilu ukazuje na ono što volimo i ono što tražimo jer su planete spojene tom ljubavlju. Ako živimo tu ljubav - mi dajemo i primamo.
Izvor našeg postojanja
Emira Antonić
Znak Rak predstavlja dubinu tj. najdublju vodu, kao i život sam po sebi. Simbolički, Rak je fetus, materica, hrana, zaštita, čuvanje, sigurnost...
Priroda kvintila (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Sa kvintilom je samo potrebno da volimo i da obratimo pažnju na to, i u zavisnosti od toga kakve su planete vidimo kako među njima energija kruži.
Priroda kvintila (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Kvintil je praktični motor stvaranja svetla života, evolucije. Formirajući taj savršeni ugao mi svakako imamo priliku u tom osmogodišnjem ciklusu koji nam je dat.
Priroda kvintila (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Kvintil je 5 aspekata. Osnovna priroda kvintila je u emotivnoj storiji koju imamo, koja nam je data i koja opisuje naše emocije.
Priroda kvintila (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Uran jeste osnova tridecila. Tridecil je aspekt koji zaista nosi potpunu mogućnost oslobođenja, koji se nalazi ispod, u strukturi samog kvintila.
Ako tako misliš, tako će i da bude
Emira Antonić
Okrenimo se zadovoljstvu, energiju usmerimo na ulepšavanje sebe, sopstva, životnog prostora ali i same planete.
Priroda kvintila (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Kvintil će sam po sebi, po svojoj prirodi automatski biti venerijanski aspekt zato što već jeste 7 i 2, zato što nastaje prirodnom pričom odnosa Sunca i Venere.
Priroda, uloga i manifestacija kvintila
Aleksandar Imširagić
Kvintil je vrlo specifičan aspekt, jer on opisuje ono što zapravo najviše definiše samog čoveka, predstavlja pet čula koje čovek ima.
Energetski centri planete Zemlje
Lea Imširagić
Kao što čovek ima sedam energetskih centara koji spajaju njegovo fizičko i eterično telo, oni postoje i na nivou planete Zemlje kao celovitog bića.
Priroda kvadrata (jedanaesti deo)
Aleksandar Imširagić
Razumevanje kvadrata sastoji se u tome da zapravo stvari nikada ne izgledaju onako kako nam se čine s njim - gde god da vidimo kvadrat, nije ono što mislimo da jeste.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD