Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astrologija dece Kod za astrologa Astro teme Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Karmička astrologija Mundana astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji odmor i radno vreme Instituta Dragi studenti i klijenti, od 05. jula idemo na kolektivni odmor, pa nas možete dobiti do tada svakog radnog dana od 12h do 18h na info@keplerunited.org ili na telefone 011.267.31.92 ili 064.387.222.4. Nakon toga se vidimo ponovo od 28. avgusta 2017. Uživajte u letu!
» prikaži celu vest
Posebna predavanja tokom leta u Kanadi i Njujorku Od 28. jula do 22. avgusta Lea i Aleksandar Imširagić će održati niz predavanja i seminara u Torontu (Kanada), kao i u Njujorku. Predavanja u Kanadi će obuhvatiti praktične treninge iz Energetske Astrologije, kao i posebnu obuku iz Karmičke Astrologije, dok će predavanje u Njujorku biti posvećeno solarnoj eklipsi baš 21.08. na tačan dan solarne eklipse, te će predavanje i seminar biti posvećeni ovom značajnom trenutku.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Priručnik prediktivne astrologije Upravo je izašla iz štampe jedna izuzetna knjiga o prediktivnim astrološkim tehnikama. Autor knjige je turski astrolog Oner Dozer, a samo delo je pre nekoliko godina već objavljeno u Americi i Engleskoj gde je postalo nezaobilazno štivo za sve ljubitelje praktične primene prognostičkih veština. Sada je ovu knjigu moguće naručiti i na srpskom jeziku.
» prikaži celu vest
Astrološki intervju u LA Times-u i Guardianu-u o predsedničkim izborima u Americi ISAR-ov tim astrologa je uoči predsedničkih izbora u Americi sproveo brojna istraživanja, i tom prilikom su američki vodeći mediji napravili intervju sa članovima odbora ove Međunarodne astrološke organizacije. Aleksandar Imširagić je svoj doprinos obeležio tumačenjem astroloških karti kandidata ali i njihovom mitološkom simbolikom kroz priče Fiksnih zvezda.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Duhovni Životinjski Vodiči Sa radošću vas obaveštavamo da je izašla nova knjiga Aleksandra Imširagića: Duhovni Životinjski Vodiči - kako ovladati energijom svojih predaka. Ova knjiga predstavlja udžbenik ali i spoj astrologije i energetske psihologije na potpuno jedinstven način, prepoznatljiv u istraživačkom radu Aleksandra Imširagića. Usaglašavanje drevnih šamanskih znanja, psihologije i moderne astrologije otkriva novo poglavlje u radu na sebi.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Evolucija kroz zodijak
Aleksandar Imširagić
a bi se imalo više stanje svesti potrebno je određeno stanje fiziologije koje to može da održi - to stanje svesti i celine sadržano je u 12. kući.
Priroda 12. kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Praktični nivo 12. kuće je jako veliki, preko nje se može isceliti, izlečiti i zaokružiti sve, može se videti sve, i poslati želja koju hoćete da ostvarite.
Priroda 12. kuće
Aleksandar Imširagić
Dvanaesta kuća je lični Bog natusa i duhovna podrška, jedno ogromno biće gde je sadržano ono što je bilo i ono što će biti, jer sve što teče konačno se uliva u okean.
Priroda 11. kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ako natus uspe da se dobro poveže sa jedanaestom kućom, ako je u natalu povoljno postavljena sa njim lično, imaće mnogo više šanse nego što je imao neki njegov predak.
Oda životu
Emira Antonić
Lunacija, mlad Mesec u Lavu je oda životu koji snagu nikada ne gubi, kao ni radost, baš kao ni osmeh. Ovo je slika žena hrabrih, žena ratnika.
Priroda 11. kuće
Aleksandar Imširagić
Jedanaesta kuća je lična sreća svakog pojedinca koja kaže: „Ja sam ispred svog vremena“. Ona nam daje podršku, budući da je u prirodnom sekstilu sa natusom.
Priroda desete kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Danas se 10. kuća povezuje sa profesijom i načinom na koji će se čovek izraziti, ali nije uvek bila profesija, jer čovek nije bio biće koje se kroz profesiju izražavalo.
Priroda 10. kuće (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Ona predstavlja prapočetak. Saturnova kuća opisuje mesto natusa u kolektivu i kolektivno nesvesno u kojem žive sva kolektivna uverenja.
Emotivna inteligencija iz ugla jednog astrologa
Zorana Stanojević
Biti svestan sopstvenih i tuđih emocija, mogla bi biti definicija Emotivne Inteligencije. Astrološkim rečnikom rečeno to je nivo obasjanosti Meseca zracima Sunca.
Priroda devete kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Koliko god univerzalna misija bila da se živi život na zemlji, svaki natus ima svoju ličnu misiju i ličnu svrhu koja je opisana njegovom serijom 9.
„Zelena trava doma mog“
Emira Antonić
Ova lunacija, mlad Mesec u Raku, nosi energiju porodice, okupljanja, iz potrebe za bezbednošću, sigurnošću. Rak je vodeni znak, pa su osećanja ovde u prvom planu.
Priroda devete kuće (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Deveta kuća je odgovor na svako pitanje. Ona nosi nadu jer se zna da iza 8 nečega ima, pa je i prva religija iskustveno znanje, iskustvo u kome je smrt pobeđena.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD