Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Jedinstveni seminar “Zakon privlačenja i lakoće” Jedinstveni seminar posvećen Veneri pod nazivom “Zakon privlačenja i lakoće” je vaš vodič kroz uživanje, kroz mogućnosti da radite i živite sa lakoćom, da osetite svim čulima svet oko vas i da ljubavlju i srećom, kreirate svoju budućnost. Seminar će održati dr Lea Imširagić u subotu, 24. novembra od 16h na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Tehnologija Svesti Venere Uvek je Venera bitna, bilo da smo je nazvali ljubavlju ili lepotom, lakoćom ili zadovoljstvom - ona je uvek tema života, tema našeg rada na svesnom, nesvesnom i podsvesnom nivou. Kurs Tehnologija Svesti Venere će se održati u subotu, 24. novembra sa početkom od 12h, a svi oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, kurs mogu pohađati i u dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 14. novembra od 19h će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Polukvadrat (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ono što imamo kao 45} je stvar koju mi živimo kao rezultat celog procesa – od jednog odnosa, od strasti, od osećanja konačno nastaje taj element nas ovde na zemlji.
Priroda, uloga i manifestacija polukvadrata ili oktila
Aleksandar Imširagić
Ovde imamo vrlo interesantnu seriju aspekata. Podelom kvadrata na dva dela dobijamo naravno polukvadrate ili uglove od 45}.
Septil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Septilni aspekti nikada nisu vidljivi, septilni aspekti su potpuno izvan vidljivog sveta ali je važno da ih mi kao astrolozi vidimo.
Septil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako govorimo o Neptunu koji je sa Merkurom u septilnom odnosu, ovo svakako jeste jedna izuzetna mogućnost za hermetična znanja, za potpunog Hermesa.
Kad porastem biću Dikens
Zoran Zelić
Čarls Dikens je bio veliki čovek: plemenit i dobar. Na osnovu biografskih činjenica on se približava svakom radoznalom čitaocu kao srdačan, otvoren čovek, blagog srca...
Septil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako je Neptun u bilo kom septilnom odnosu sa Suncem, ovde je najjača veza natusa ona koja govori o njegovoj jakoj sposobnosti da se oživi duh prethodnog života.
Ravnoteža duha i materije
Emira Antonić
Retrogradna Venera želi da nas vrati na ono mesto gde smo stvari ostavili nedovršene - a sve to zato što su neke emocije ostale nezadovoljene.
Septil (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Septilni aspekti su uvek aspekti koji natusa povezuju sa paranormalnim iskustvima kao što su recimo slučajevi otmica od strane NLO-a, iskustva posebnih bliskih susreta.
Septil (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Čitav model tajne života jeste sadržan u prirodi septila. Gde god imamo septil, imamo invokaciju. Septil je jednak invokaciji, jednak je oživljenoj 12. kući.
Priroda, uloga i manifestacija septila
Aleksandar Imširagić
Septil posmatramo kao u osnovi jedan neptunovski aspekt, kao aspekt koji nas otvara ka beskonačnom, koji razbija tu iluziju da su stvari konačne i da su definisan.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD