Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astrologija dece Kod za astrologa Astro teme Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Karmička astrologija Mundana astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Liber Aeternus Astrologija kristala
Astro Telurološki Kalendar Nedavno je izašao iz štampe poseban "Astro Telurološki kalendar sa kodovima Vertikale Vremena" koji je Aleksandar Imširagić napisao zajedno sa francuskim Telurologom D. Didier. Ovaj kalendar je objavljen na srpskom i engleskom jeziku i već ga je moguće naručiti.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Tehnologija Svesti'' Upravo je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas ili je potražiti u nekoj od knjižara.
» prikaži celu vest
AstroHealing edukacija - upis je u toku! Da li želite da naučite tehnike i sistem astrološkog isceljivanja? Cilj programa AstroHealing-a je praktična obuka za astroterapeuta, odnosno astrologa koji iz natalne karte ume da proceni šta je čoveku potrebno izbalansirati, kao i da istovremeno omogući sredstvo za postizanje balansa. Ovaj program počinje u četvrtak, 28. septembra od 19h, a pored redovnog, moguće je i online školovanje.
» prikaži celu vest
Uvod u tumačenje natalnog horoskopa Osnovni kurs astrološkog tumačenja natalnog horoskopa počinje u sredu 13.09. od 19h na Kepler Institutu. Način pohađanja je online ili redovno, u trajanju od 11 nedelja. Na ovom kursu se kroz teoriju i praksu uči astrološki jezik, čije je specifično pismo - nebesku abecedu potrebno znati čitati i tumačiti.
» prikaži celu vest
Aleksandar Imširagić - novi predsednik ISAR-a Na nedavnom sastanku odbora ISAR (International Society for Astrological Research) koji se održao na Karibima, Aleksandar Imširagić je izabran za predsednika ove najveće Astrološke Asocijacije u svetu.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Fiksne zvezde (5.deo)
Aleksandar Imširagić
Poznavanje ovog nivoa astrologije se ulazi u pravi svet astrologije gde se mitovi primenjuju na svakodnevni život.
Fiksne zvezde (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Inicijacija u pravu astrologiju je upoznavanje fiksnih zvezda, mitova i priča koje stoje iza sazvežđa.
Poveruj
Emira Antonić
Um proverava, ne bi li makar za tren odahnuo, misleći. I sve što vidite je iluzija jer „drugi ljudi ne postoje“.
Fiksne zvezde (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Priča u kojoj je potrebno prvo preći prepreku kako bi se došlo do ljubavi pričaju nam još neke konstelacije.
Važnost aspekata
Tanja Joksimović
Aspekti su zapravo odnosi. Aspekti se nasleđuju, ono što prethodna generacija nije rešila.
Priroda fiksnih zvezda (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Orbis sa fiksnom zvezdom zavisi od prirode planete koja je u konjunkciji sa njom i od prirode ostalih planeta kojima natus to priziva.
Priroda Fiksnih zvezda
Aleksandar Imširagić
Fiksne zvezde predstavljaju stubove sudbine natusa, jer za razliku od planeta, one svojim postojanjem pričaju glavnu priču.
Uran – osmi energetski centar
Lea Imširagić
Uranov energetski centar prvi je od centara transcendentnih energija kod čoveka. Kao takav, njegov energetski potencijal mnogo je veći.
Evolucija kuća kroz zodijak (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Kroz svaku od kuća se vežba po jedna lekcija, ali celina svih kuća je realnost čitavog bića, čitave duše.
Sjaj Lavovske energije
Emira Antonić
Solarna eklipsa se dešava u tridesetoj pentadi Zodijaka, koja se nalazi u znaku Lava, kojom upravlja Anđeo OMAEL.
Evolucija kroz zodijak
Aleksandar Imširagić
a bi se imalo više stanje svesti potrebno je određeno stanje fiziologije koje to može da održi - to stanje svesti i celine sadržano je u 12. kući.
Priroda 12. kuće (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Praktični nivo 12. kuće je jako veliki, preko nje se može isceliti, izlečiti i zaokružiti sve, može se videti sve, i poslati želja koju hoćete da ostvarite.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD