Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Astrologija ljubavi, seksualnosti i privlačnosti Ovaj seminar će se baviti nebeskim pokazateljima koji govore do snažnoj hemijskoj reakciji između dve osobe, a održaće se u ponedeljak, 19.03. od 16h do 21h na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
Stigle su Astro kockice! Čitav Univerzum je polje Inteligencije, te je u svakom pitanju koje postavimo već sadržan i odgovor koji se dobija putem sinhroniciteta. Upravo na ovaj način Asto Kockice omogućavaju da komuniciramo sa Univerzumom.
» prikaži celu vest
Astro Telurološki Kalendar Nedavno je izašao iz štampe poseban "Astro Telurološki kalendar sa kodovima Vertikale Vremena" koji je Aleksandar Imširagić napisao zajedno sa francuskim Telurologom D. Didier. Ovaj kalendar je objavljen na srpskom i engleskom jeziku i već ga je moguće naručiti.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Tehnologija Svesti'' Upravo je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas ili je potražiti u nekoj od knjižara.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda, uloga i manifestacija kvadrata
Aleksandar Imširagić
Sva kreacija, sve što vidimo zasnovano je uvek primarno na kvadratu. Kvadrat je potreba za materijalnom strukturom - predstavlja način konkretizacije stvari.
Iz dubine moje duše
Emira Antonić
Naša duša se inkarnacijom otelovljuje u ovom životu i prolazi kroz iskustva u odnosu na ljude, događaje, okolnosti. Pozicija Meseca u znaku Riba, nosi tu dubinu.
Priroda trigona (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Snaga svetlosti, svesti, osećaja zadovoljstva, svega toga ide preko ovog čudesnog aspekta, čarobnog, neverovatnog i zato ga treba stvarati iz osećanja bliskosti.
Priroda trigona (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Trigon je aspekat koji nas povezuje kao jedan zrak sunca, kao jedan zrak svetla sa astralnim svemirom. Trigon je aspekt koji već po svojoj prirodi jeste anđeoski.
Mesec u Biku u karti dece
Zorana Stanojević
Pozicija Meseca u Biku je veoma posebna iz više razloga. Ona govori o čistim emocijama na čijim se osnovama razvija svest o svrsishodnosti.
Kazimi konjunkcija Merkura i Sunca na početku sazvežđa Feniks
Tanja Joksimović
U trenucima spajanja koji se dešava jednom godišnje otvaraju se kapije koje su kanal za pristup sopstvenoj istini ili sopstvenom Svetlu.
Priroda trigona (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
U suštini se u našoj duši konačno meri koliko smo trigona uspeli da stvorimo, da sintetišemo u jednom životu, koliko smo uspeli da dobacimo do Sunca.
Čarolija u mraku
Emira Antonić
Pored mladog Meseca dešava se i delimično pomračenje Sunca (svesti) u znaku Vodolije. Cilj je jedan jedini: da pustimo, otpustimo i dopustimo sebi da živimo svoj život!
Priroda trigona (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Trigon se stvara; trigon je apekt koji u svakom životu, u svakom trenutku mi stvaramo, i ono što danas stvorimo kao trigon sutra će nam biti Jupiter.
Merkur – peti energetski centar
Lea Imširagić
Merkurov energetski centar je od izuzetnog značaja za čoveka, pre svega zato što Merkur vlada ljudskim znacima te se na taj način posebno odnosi na život čoveka.
Opozicija (3. deo)
Aleksandar Imširagić
Dokle god budemo verovali da naš odnos sa drugom osobom zavisi i od nas ali i od nje nemamo opciju i mogućnost da spojimo dve različite stvari.
Metempsihoza
Zoran Zelić
Kažu da stopama, na zemljinoj kori, uvek iznova i iznova, zapisujemo nepovezana poglavlja životne priče. Kažu da se obrisi naših koraka uobličavaju u reči...
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD