Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Merkur kreće direktno! Merkur je krenuo u svoj retrogradni hod 27. jula sa 23. stepena Lava, a 19. avgusta kreće direktno kada će se naći na 11. stepenu Lava. Šta je to što smo mogli da osvestimo za vreme retrogradnog Merkura?
» prikaži celu vest
Predavanje ’’Dekodiranje mape Duše, natalna i karmička astrologija’’ Ovo predavanje će vam pokazati na potpuno nov način (bilo da ste početnik ili iskusan astrolog) kako možete koristiti svoj natalni horoskop koji predstavlja mapu naše Duše. Predavanje će se održati u sredu, 12.09. od 19h u hotelu Tulip Inn na Novom Beogradu.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
Stigle su Astro kockice! Čitav Univerzum je polje Inteligencije, te je u svakom pitanju koje postavimo već sadržan i odgovor koji se dobija putem sinhroniciteta. Upravo na ovaj način Asto Kockice omogućavaju da komuniciramo sa Univerzumom.
» prikaži celu vest
Astro Telurološki Kalendar Nedavno je izašao iz štampe poseban "Astro Telurološki kalendar sa kodovima Vertikale Vremena" koji je Aleksandar Imširagić napisao zajedno sa francuskim Telurologom D. Didier. Ovaj kalendar je objavljen na srpskom i engleskom jeziku i već ga je moguće naručiti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Sekstil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako imamo odnos Merkura i Venere u sekstilu, težimo da se spojimo, da nađemo komunikaciju s onim što je emotivno u nama, na sličan način kao što je to sa Mesecom.
Sekstil - treći deo
Aleksandar Imširagić
Sekstil je u jednom horoskopu, šta drugo nego Merkur – nego Blizanci. A funkcija Merkura je da u suštini integriše u sebi razum i osećanja, potpuno ljudsko i božansko.
Kraljevska drama
Emira Antonić
Vreme je da ispitate svoje stare navike i ponašanje dok tražite nove i inventivne načine za napredak. Ovo je idealno vreme za početak.
Sekstil - drugi deo
Aleksandar Imširagić
Lotos konstelacija jeste ona koja nam je jako bitna, jer Lotos konstelacija spaja, daje integraciju ova dva dela koja su nam bitna za sve ono što će nastati u životu.
Priroda, uloga i manifestacija sekstila
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o sekstilu, govorimo o aspektu koji nastaje podelom kruga na šest delova što daje sasvim novu inteligenciju.
Ogledalo sreće
Emira Antonić
Za vreme Punog Meseca naše emocije su veoma izražene, a dominira ona emocija koja je trenutno najzastupljenija.
Priroda kvintila (deveti deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o odnosu Venere i Plutona u kvintilu govorimo o dubokoj vezi koja postoji između boga podzemnog sveta i Venere, između nekoga ko ne pripada ovom svetu.
Priroda kvintila (osmi deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o kvintilu između Venere i Neptuna, ovde se oni prepoznaju, ali se traži jedan poseban uslov.
Priroda kvintila (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Simbolika dve planete u kvintilu ukazuje na ono što volimo i ono što tražimo jer su planete spojene tom ljubavlju. Ako živimo tu ljubav - mi dajemo i primamo.
Izvor našeg postojanja
Emira Antonić
Znak Rak predstavlja dubinu tj. najdublju vodu, kao i život sam po sebi. Simbolički, Rak je fetus, materica, hrana, zaštita, čuvanje, sigurnost...
Priroda kvintila (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Sa kvintilom je samo potrebno da volimo i da obratimo pažnju na to, i u zavisnosti od toga kakve su planete vidimo kako među njima energija kruži.
Priroda kvintila (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Kvintil je praktični motor stvaranja svetla života, evolucije. Formirajući taj savršeni ugao mi svakako imamo priliku u tom osmogodišnjem ciklusu koji nam je dat.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD