Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19. do 26.11.2018.

Merkur je krenuo retrogradno, Venera direktno, a Jupiter je konačno i dugo očekivano ušao u znak Strelca. Ove nedelje i Sunce će se pridružiti Jupiteru, pa će sreća biti udvostručena. Nakon ulaska Jupitera u znak Strelca, probudile su se neke nove nade, a sa njima i nove i srećne okolnosti. To su momenti kada se dešavaju nemoguće stvari, šanse koje se brzo i lako nude, a koje ste opet mogli da propustite zbog Sunca koje u noćnom i sumnjičavom znaku šeta i „budi“ vas. Pale vam se „lampice“ poput glasa razuma, ali uglavnom u negativnom kontekstu. Kada se osećanja ovako poremete, teško je razaznati koji je glas pravi, koje svetlo vodi izlazu iz tunela, a šta je samo odraz vaših strahova i slabosti. 

U ovom slučaju mnoge stvari se menjaju ulaskom Sunca u znak Strelca, a do tada, prisetite se svojih želja. Zatim, onog prvog iskonskog osećaja u vama. Ako se on u potpunosti poklapa sa vašom željom, ako ste razmotrili sve okolnosti i u sebi rekli „to je to“, drugi glas koji je došao nakon sinteze i dugog analiziranja i traženja grešaka, sigurno je lažni. Vaša je svest tako isprogramirana (Sunce u Škorpionu) da traži mrak, greške, prevare i najmanje sitnice, samo da se izbegne promena. 

Prvi dan je rezervisan za novi početak. Prvi dan i prvi znak u koji ušeta Mesec je kao nagoveštaj nekog novog mladog i zdravog početka (Mesec u Ovnu). Istina, neće biti idealno, jer sa znakom Ovna ništa nije lagano i sve je na ivici mača ili oštrici žileta. Ali, atmosfera na nebu je ipak dobra, energija je mlada, i budi svaku volju za životom i napretkom. Narednog dana Mars je u kvadratu sa Jupiterom, pa budite oprezni, jer ove planete u dobrom aspektu uvek su slika borca za pravdu, nekog koji želi da svi budu jednaki, drugim rečima zagovornika Utopije, filozofije gde su svi jednaki i ravnopravni i naravno gde se radnik visoko kotira i ima najviše respekta. Slika ovog kvadrata opisuje jedan deo vas koji je ushićen i pun optimizma, koji kreće sigurnim koracima ka toj sreći i tom ostvarenju, ali nailazi na onaj drugi deo u kojem ne nalazite snagu koja će sve to realizovati. Vaša snaga (Mars u Ribama) nije adekvatan borac, već uplašen ili bolje reći neki preplašen ratnik koji viče da ga svi čuju šireći strah i paniku. Ta snaga i nije prava snaga koja vam u ovom trenutku treba, jer će vas sputavati i buditi sumnje koje su potpuno neosnovane i neopravdane. Na vama je kako ćete se izboriti sa samim sobom.  

Kad se borbe malo smire i strasti stišaju, onda će i Sunce ogrejati (Sunce u Strelcu). Sunce u četvrtak ulazi u znak Strelca, pa ćete sve drugačije videti a volja će biti jača, uprkos Marsu koji je još uvek u Ribama i ponaša se tako kako se ponaša. Ipak, vatra jednog Sunca je daleko jača i od samog Marsa, jer ovo nije vatra koja će vas opeći ili izazvati neke svetske katastrofe, već vatra koja vas greje i obasjava put. 

Da sve na nebu polako dobija smisao i da se stišava konfuzija, govori i Neptun koji će poslednjeg dana sedmice promeniti smer i krenuti direktno. Sada se možete malo opustiti, ostaje još zbunjujući Merkur, a za neke „ponavljače“ koji nisu iz prve uspeli da ostvare svoj cilj, sada se nudi druga šansa, ponovljena prilika. Potrudite se da je ne propustite. Pokušajte da odmarate što više, jer Mars u Ribama nije za akciju. Neptun vam daje nove vidike i kako je i sam dugo stacioniran, najbolje bi bilo da se ove nedelje klonite problema, rasprava, razrešavanja nekih dilema ili nesporazuma. Budite samo mirni, uspostavite balans, radite na tišini u sebi, molite se i jedino ćete na taj način sprovesti uspešnu akciju. Uspešna askcija u ovom slučaju (Mars u Ribama) znači dovesti svog Marsa u potpuni mir, stanje koje mnogi zovu nirvanom. Tu će i Neptun da vam da dodatnu podršku, pa se okrenite sebi i pozabavite se svojim unutrašnjim dijalogom. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD