Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17. jula 2017.

Nakon punog Meseca u nedelju, od ponedeljka Mesec iz znaka Jarca ulazi u znak Vodolije istog dana kada i Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Ova vrlo izazovna situacija na nebu opisuje određeni događaj koji kako god izgledao, koliko god stresan ili bolan bio, za sobom nosi jednu veliku korenitu promenu.

Opozicija Sunca i Meseca preko ose Rak-Jarac, uz prelazak Meseca preko Plutona, uticaće na emotivni život, porodične odnose i unutrašnju dualnost. Pokrenuće se mnoge priče, započećete proces odvajanja, odricanja od nečega ili nekoga, proces gubitka koji donosi dobitak. Odnos Sunca i Plutona, tačnije opozicija koja se događa u ponedeljak, može doneti neki gubitak. Planeta rođenja i planeta smrti sada su jedna naspram druge, život protiv smrti, svetlo (Sunce) protiv tame (Pluton). Ovaj će aspekt izazvati burne reakcije. Najviše će delovati na porodične odnose, na određene situacije u kojima će se zahtevati da se neki odnosi raščiste ili završe. Neće biti prijatni, neće biti lagani, jer sa Plutonom ništa nije lagano, ni površno. Ono što ste se trudili dugo vremena da izbegnete, zbog balansa, mira, zbog dobrih međuljudskih odnosa, sada će biti na ispitu, jer na kraju nijedan odnos nije dobar ako je zasnovan na izbegavanju problema. Sada se mora preći preko određenog događaja ili situacije, ući u nju, reći iskreno mišljenje i onda se suočiti sa posledicama. Ovaj je aspekt poput starog visećeg mosta, koji je jedini put za prelazak na drugu stranu. Naći ćete se ispred drvenog mosta, gledaćete koliko je nestabilan i rizičan za bilo kakav prelazak, ali isto tako bićete suočeni da uđete u taj rizik prelaska, jer drugog puta nema.

Usudite se, zakoračite i sigurno ćete preći na drugu stranu, jedino što će se neki mostovi porušiti, bez mogućnosti vraćanja, kod drugih će malo biti oštećeni, kao i osećanja, ali stajaće most možda još jači i još stabilniji nego što je bio. Tema čestih konflikta mogu biti nasledstva (dobici od smrti – Pluton) ili porodični biznis, porodična imovina.

Ovi će planeti probuditi jedan deo vas za koji niste ni znali da postoji. Upoznaćete sebe, onaj plutonski deo vas koji se budi samo kada se nađete pod određenim okolnostima. Suočićete se sa sobom i svojom iskonskom snagom i energijom.

Na mundanom nivou, opasnost svakako preti određenom vodećem licu, jer su ovde na meti čelnici, predsednici, premijeri i generalno vođe (Sunce), a sa druge strane je Pluton koji u svom vatrenom pohodu gleda, čeka i posmatra iz donjeg sveta i cilja. Sunce mu je cilj ili meta. Ovo mogu biti samo pokušaji da se neko od njih nađe blizu smrti, ali kako je Mesec u dobrom aspektu sa Saturnom, opasnost može biti prolaznog karaktera (Mesec dispozitor Sunca u sekstilu je sa Saturnom koji je dispozitor Plutona).

Ovi će događaji biti aktuelni do srede, do kada je i Mesec u znaku Vodolije koji uvek izaziva neplanirane i stresne događaje. U drugom delu dana, situacija se malo smirava i stišava. Sada je Mesec u znaku Riba, pa će i atmosfera na nebu biti mirnija, tiša. Sve do petka, malo se pokušajte odmoriti, sumirajte prethodne događaje i svoje emocije. Razmislite o njima. Otpatite, odtugujte, jer vam se od petka otvaraju nova vrata, nove nade (Merkur sekstil Jupiter).

U petak je dan kada biste trebali planirati, organizirati poslove, ali i putovanja. Merkur sa Jupiterom je odličan aspekt za putovanja, učenje, poslovne dogovore. Međutim, kako je Mesec još uvek u Ribama, sačekajte vikend za realizaciju. Planovi se prave uvek u tišini, zato je petak kada je Mesec u Ribama, tihom znaku, idealan za tajne želje koje se trebaju realizirati. A vikend je kao stvoren za izlaske, za akciju, a u najboljem slučaju za putovanja. Ukoliko niste u mogućnosti da putujete, iskoristite svakako ove dane za šetnju, za provod, jer ovaj Merkur voli da je viđen, voli teatre muzeje, javne i društvene manifestacije (Merkur u Lavu). Aspekt između planeta koje se nalaze u Lavu i Vagi je kao stvoren za lepe stvari, kulturna dešavanja i druženja (Merkur u Lavu sekstil Jupiter u Vagi).

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD