Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 22.09.2019.

Nedelja koja je pred nama poziva nas da pokrenemo svoju energiju, napravimo korenite promene, ali sve to delujući iz tišine uma.

Ponedeljak je dan u kojem će se Mesec naći u znaku Ovna. Budući da će Mesec napraviti trigon sa Jupiterom, ovo može biti dan za nove početke i srećne okolnosti. Iako ćemo poželeti da radimo samo grandiozne stvari, vodite računa da ne biste preterali, jer će Mesec u toku dana napraviti i kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt možemo doživeti kao intezivno emotivno iskustvo, gubitak ili sećanje na neke bolne trenutke iz prošlosti. Nemojte delovati burno ili impulsivno, već pokušajte da se oslobodite  svega što vam stvara blokade i napetost.

Utorak je mirniji dan, budući da će Mesec ući u znak Bika i biće neaspektovan. Ovo je dan u kojem možemo raditi sa materijom i vrlo konkretne stvari. Prijaće nam da provedemo dan u prirodi, uz dobru hranu ili relaksirajuću masažu. S obzirom da će Mesec i u sredu biti u znaku Bika, ovaj dan možemo iskoristiti za praktične poslove koji se tiču npr. nekretnina ili finansija. Međutim, tromost i lenjost mogu preovladati. Takođe, budi se želja za uživanjem u čulima i udobnosti svog doma. 

Mars će napraviti trigon sa Plutonom u četvrtak, što u nama budi veliku snagu, hrabrost i mogućnost da se brzo regenerišemo. Ovo je energija spremna da “pomeri planine”, da u svakoj borbi odnose pobedu i uhvati se u koštac sa bilo kojim izazovom. S obzirom da se Mars nalazi u znaku Device, svakako da će nas ovaj aspekt motivisati da budemo istrajni i odlučni kada su u pitanju naši poslovni poduhvati. Mars u trigonu sa Plutonom nam pruža osećaj unutrašnje moći i motiviše nas da samouvereno koračamo napred. Pokrenite se, uključite i fizičku aktivnost i imajte na umu da ste spremni da ostvarite sve što poželite!

U petak će Mesec biti u znaku Blizanaca, obrazujući trigon sa Venerom i Merkurom. Ovo je dan u kojem će nam prijati komunikacija sa drugima, ali isto tako i flertovanje. Sve što ima veze sa trgovinom, pisanjem, čitanjem ili održavanjem radionica, seminara, predavanja, biće uklopljeno u simboliku ovog Meseca. Takođe, možete napraviti neko kraće putovanje ili susret sa voljenom osobom, a svi oni koji su slobodni,  imaju priliku da upoznaju novu osobu (Merkur i Venera su u Vagi). Iskoristite ovaj dan da se zabavite i uživate u društvu drugih ljudi.

U subotu, Jupiter će napraviti ponovo kvadrat sa Neptunom, što će najviše osetiti oni koji natalno imaju ovaj aspekt. On govori da je potrebno da jačamo temelje svoje vere, negujemo snove i osluškujemo intuiciju. Naš pogled na svet može postati nejasan ili neko bi rekao „nerealan“, ali to ne znači nužno da ono što vidimo nije istina. Ovo je period koji možete iskoristiti za ulazak u meditaciju, za duhovnu spoznaju i pronalaženje onih modela koji su pogodni za vašu prirodu. Bilo koji vid ulaska u tišinu može nas dovesti do velike vizije, samo je potrebno da negujemo svoju veru.

U nedelju, Mesec ulazi u znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu i potrebu da vreme provedemo u krugu svoje porodice. Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Istog dana će i Merkur obrazovati kvadrat sa Saturnom. Ovo nije dan za ozbiljne pregovore ili donošenje odluka, budući da se data odluka u vremenu može pokazati kao pogrešna. Imajte strpljena za sve što budete radili, a pogotovo u saobraćaju. Može nam delovati kao da se sve “ubrzava”, ali da nakon početnog ubrzanja dolazimo do neke prepreke i blokade (Merkur kvadrat Saturn). Da bismo to izbegli, trebalo bi da budemo dovoljno fokusirani, precizni, da obavimo sve na vreme i ispoštujemo svaki dogovor. Iako kvadrat Merkura i Saturna može da nas povede u mračne delove našeg uma, ovo je dan u kojem je potrebno da odmorimo svoje telo, utišamo misli i obojimo svet novim bojama! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD