Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 22.09.2019.

Nedelja koja je pred nama poziva nas da pokrenemo svoju energiju, napravimo korenite promene, ali sve to delujući iz tišine uma.

Ponedeljak je dan u kojem će se Mesec naći u znaku Ovna. Budući da će Mesec napraviti trigon sa Jupiterom, ovo može biti dan za nove početke i srećne okolnosti. Iako ćemo poželeti da radimo samo grandiozne stvari, vodite računa da ne biste preterali, jer će Mesec u toku dana napraviti i kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt možemo doživeti kao intezivno emotivno iskustvo, gubitak ili sećanje na neke bolne trenutke iz prošlosti. Nemojte delovati burno ili impulsivno, već pokušajte da se oslobodite  svega što vam stvara blokade i napetost.

Utorak je mirniji dan, budući da će Mesec ući u znak Bika i biće neaspektovan. Ovo je dan u kojem možemo raditi sa materijom i vrlo konkretne stvari. Prijaće nam da provedemo dan u prirodi, uz dobru hranu ili relaksirajuću masažu. S obzirom da će Mesec i u sredu biti u znaku Bika, ovaj dan možemo iskoristiti za praktične poslove koji se tiču npr. nekretnina ili finansija. Međutim, tromost i lenjost mogu preovladati. Takođe, budi se želja za uživanjem u čulima i udobnosti svog doma. 

Mars će napraviti trigon sa Plutonom u četvrtak, što u nama budi veliku snagu, hrabrost i mogućnost da se brzo regenerišemo. Ovo je energija spremna da “pomeri planine”, da u svakoj borbi odnose pobedu i uhvati se u koštac sa bilo kojim izazovom. S obzirom da se Mars nalazi u znaku Device, svakako da će nas ovaj aspekt motivisati da budemo istrajni i odlučni kada su u pitanju naši poslovni poduhvati. Mars u trigonu sa Plutonom nam pruža osećaj unutrašnje moći i motiviše nas da samouvereno koračamo napred. Pokrenite se, uključite i fizičku aktivnost i imajte na umu da ste spremni da ostvarite sve što poželite!

U petak će Mesec biti u znaku Blizanaca, obrazujući trigon sa Venerom i Merkurom. Ovo je dan u kojem će nam prijati komunikacija sa drugima, ali isto tako i flertovanje. Sve što ima veze sa trgovinom, pisanjem, čitanjem ili održavanjem radionica, seminara, predavanja, biće uklopljeno u simboliku ovog Meseca. Takođe, možete napraviti neko kraće putovanje ili susret sa voljenom osobom, a svi oni koji su slobodni,  imaju priliku da upoznaju novu osobu (Merkur i Venera su u Vagi). Iskoristite ovaj dan da se zabavite i uživate u društvu drugih ljudi.

U subotu, Jupiter će napraviti ponovo kvadrat sa Neptunom, što će najviše osetiti oni koji natalno imaju ovaj aspekt. On govori da je potrebno da jačamo temelje svoje vere, negujemo snove i osluškujemo intuiciju. Naš pogled na svet može postati nejasan ili neko bi rekao „nerealan“, ali to ne znači nužno da ono što vidimo nije istina. Ovo je period koji možete iskoristiti za ulazak u meditaciju, za duhovnu spoznaju i pronalaženje onih modela koji su pogodni za vašu prirodu. Bilo koji vid ulaska u tišinu može nas dovesti do velike vizije, samo je potrebno da negujemo svoju veru.

U nedelju, Mesec ulazi u znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu i potrebu da vreme provedemo u krugu svoje porodice. Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Istog dana će i Merkur obrazovati kvadrat sa Saturnom. Ovo nije dan za ozbiljne pregovore ili donošenje odluka, budući da se data odluka u vremenu može pokazati kao pogrešna. Imajte strpljena za sve što budete radili, a pogotovo u saobraćaju. Može nam delovati kao da se sve “ubrzava”, ali da nakon početnog ubrzanja dolazimo do neke prepreke i blokade (Merkur kvadrat Saturn). Da bismo to izbegli, trebalo bi da budemo dovoljno fokusirani, precizni, da obavimo sve na vreme i ispoštujemo svaki dogovor. Iako kvadrat Merkura i Saturna može da nas povede u mračne delove našeg uma, ovo je dan u kojem je potrebno da odmorimo svoje telo, utišamo misli i obojimo svet novim bojama! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD