Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 22.09.2019.

Nedelja koja je pred nama poziva nas da pokrenemo svoju energiju, napravimo korenite promene, ali sve to delujući iz tišine uma.

Ponedeljak je dan u kojem će se Mesec naći u znaku Ovna. Budući da će Mesec napraviti trigon sa Jupiterom, ovo može biti dan za nove početke i srećne okolnosti. Iako ćemo poželeti da radimo samo grandiozne stvari, vodite računa da ne biste preterali, jer će Mesec u toku dana napraviti i kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt možemo doživeti kao intezivno emotivno iskustvo, gubitak ili sećanje na neke bolne trenutke iz prošlosti. Nemojte delovati burno ili impulsivno, već pokušajte da se oslobodite  svega što vam stvara blokade i napetost.

Utorak je mirniji dan, budući da će Mesec ući u znak Bika i biće neaspektovan. Ovo je dan u kojem možemo raditi sa materijom i vrlo konkretne stvari. Prijaće nam da provedemo dan u prirodi, uz dobru hranu ili relaksirajuću masažu. S obzirom da će Mesec i u sredu biti u znaku Bika, ovaj dan možemo iskoristiti za praktične poslove koji se tiču npr. nekretnina ili finansija. Međutim, tromost i lenjost mogu preovladati. Takođe, budi se želja za uživanjem u čulima i udobnosti svog doma. 

Mars će napraviti trigon sa Plutonom u četvrtak, što u nama budi veliku snagu, hrabrost i mogućnost da se brzo regenerišemo. Ovo je energija spremna da “pomeri planine”, da u svakoj borbi odnose pobedu i uhvati se u koštac sa bilo kojim izazovom. S obzirom da se Mars nalazi u znaku Device, svakako da će nas ovaj aspekt motivisati da budemo istrajni i odlučni kada su u pitanju naši poslovni poduhvati. Mars u trigonu sa Plutonom nam pruža osećaj unutrašnje moći i motiviše nas da samouvereno koračamo napred. Pokrenite se, uključite i fizičku aktivnost i imajte na umu da ste spremni da ostvarite sve što poželite!

U petak će Mesec biti u znaku Blizanaca, obrazujući trigon sa Venerom i Merkurom. Ovo je dan u kojem će nam prijati komunikacija sa drugima, ali isto tako i flertovanje. Sve što ima veze sa trgovinom, pisanjem, čitanjem ili održavanjem radionica, seminara, predavanja, biće uklopljeno u simboliku ovog Meseca. Takođe, možete napraviti neko kraće putovanje ili susret sa voljenom osobom, a svi oni koji su slobodni,  imaju priliku da upoznaju novu osobu (Merkur i Venera su u Vagi). Iskoristite ovaj dan da se zabavite i uživate u društvu drugih ljudi.

U subotu, Jupiter će napraviti ponovo kvadrat sa Neptunom, što će najviše osetiti oni koji natalno imaju ovaj aspekt. On govori da je potrebno da jačamo temelje svoje vere, negujemo snove i osluškujemo intuiciju. Naš pogled na svet može postati nejasan ili neko bi rekao „nerealan“, ali to ne znači nužno da ono što vidimo nije istina. Ovo je period koji možete iskoristiti za ulazak u meditaciju, za duhovnu spoznaju i pronalaženje onih modela koji su pogodni za vašu prirodu. Bilo koji vid ulaska u tišinu može nas dovesti do velike vizije, samo je potrebno da negujemo svoju veru.

U nedelju, Mesec ulazi u znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu i potrebu da vreme provedemo u krugu svoje porodice. Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Istog dana će i Merkur obrazovati kvadrat sa Saturnom. Ovo nije dan za ozbiljne pregovore ili donošenje odluka, budući da se data odluka u vremenu može pokazati kao pogrešna. Imajte strpljena za sve što budete radili, a pogotovo u saobraćaju. Može nam delovati kao da se sve “ubrzava”, ali da nakon početnog ubrzanja dolazimo do neke prepreke i blokade (Merkur kvadrat Saturn). Da bismo to izbegli, trebalo bi da budemo dovoljno fokusirani, precizni, da obavimo sve na vreme i ispoštujemo svaki dogovor. Iako kvadrat Merkura i Saturna može da nas povede u mračne delove našeg uma, ovo je dan u kojem je potrebno da odmorimo svoje telo, utišamo misli i obojimo svet novim bojama! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD