Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09. Novembra 2015.

Početak sedmice je vrlo interesantan i energičan. Merkur će zaroniti u dubine škorpionskih voda i pokrenuti neke sasvim nove potrebe, nove misli. Škorpion će u vama probuditi strast, magnetičnost i privlačnost. Kako je i Sunce u znaku Škorpiona, obratite pažnju na snove jer je intuicija vrlo naglašena. Mnogo toga ćete želeti da promenite. Bićete smeliji da se upustite u mnoge stvari, one za koje obično nemate hrabrosti ili ih smatrate neprimerenim. Ono što ide sa energijom Škorpiona jeste osećaj fatalnosti, posesivnosti i ljubomore, pa budite oprezni da strast ne uzme maha.

A strasti i ljubavnih susreta vam neće nedostajati. Drugog dana sedmice, do tada skromna i tiha Venera (u Devici), a sada najednom slobodna i smela, ulazi sa Marsom u strasnu ljubavnu avanturu (Venera konjunkcija Mars). Prva polovina sedmice biće u znaku Merkura i Venere. Mnogo će se pričati o strastima i novcu (Škorpion), a probudiće se i neki novi osećaji (Venera konjunkcija Mars) prema nekome. Neke će odmah pokrenuti ova konjunkcija, a neki će čekati nedelju i Venerin ulazak u znak Vage.

Na mundanom nivou, sa Škorpionom idu razne katastrofe, poput poplava, zemljotresa, oružanih napada, kao i samoubistava. Merkur često može imati oštre i teške reči, pune kriticizma i sarkazma, koje znaju da zabole. Povedite samo računa o tome da to ne budu vaše reči.

Ono što je interesantno, a što je takođe u simbolici Škorpiona, jeste kometa koja je prošla najbliže Zemlji i to baš na Noć Veštica. Naše naučnike je njena slika podsetila na lobanju. Naravno, ova simbolika mnoge podseća na neko stradanje ili smrt (Škorpion), ali da li je zaista tako? U trenutku kada je kometa bila najbliže Zemlji, Mesec iz Raka, Sunce iz Škorpiona i Neptun iz Riba su pravili divan vodeni trigon, a Venera je bila u vrlo bliskoj konjunkciji sa Marsom. Ova slika sa sobom nosi jedan osećaj kreativnosti, inspiracije i strasti. Ova pozicija na nebu govori da će se i vama u životu mnoge stvari učiniti tragične ili destruktivne, ali oslušnite samo svoj osećaj, zapamtite svoj san ili ispratite svoju intuiciju i saznajte šta se krije iza neke naizgled opasne situacije ili teških vesti.

U drugoj polovini sedmice, tačnije u petak, Merkur će imati egzaktan trigon sa Neptunom, a Sunce sekstil sa Plutonom, što vam otvara pogled u jedan potpuno novi svet. Ovo je dan kreativnosti, inspiracije i jake intuitivnosti. Možete imati jedan neobičan susret, poziv ili će vam se naći u rukama neki interesantan članak koji će u vama probuditi određena pitanja i želju za odgovorima. Zanimaće vas nasleđe, novac, moć, vlast, ambicija. Međutim, pored Sunca sa Plutonom, Merkur svako vaše pitanje pretvara u zagonetku i misteriju. Priklonite se tajnama života. Uđite u malo drugačije sfere života, otvorite vrata nekim duhovnim veštinama ili ezoterijskim i spiritualnim temama. Bićete posebno kreativni, pa bi svaki nalet inspiracije trebalo iskoristiti na najbolji mogući način.

Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju je zdravlje i vitalnost, koji mogu biti oslabljeni raznim virusima ili upalama. Iako je ovaj znak regenerativan, nemojte zanemariti svoje telo, jer je Škorpion sklon lošim navikama i iscrpljivanju. Dok Venera bude išla znakom Device još uvek ćete imati rutinu i svest o zdravlju, ali kad u nedelju bude ušla u znak Vage, potpuno ćete se prepustiti užicima i hedonizmu jer Venera u Vagi više vodi računa o estetici nego o kvalitetu. Ovo je inače divan tranzit koji sa sobom nosi lepe ljubavne događaje i susrete u kojima ćete uživati. Kad Venera bude ušla u znak svog sedišta, dočekaće je Mesec u istom znaku što će samo dodatno pojačati energiju Vage. Dan je odličan za provod udvoje. Izađite i vreme provedite na nekom lepom mestu gde ćete biti viđeni. Otiđite do pozorišta, svratite do restorana ili kafea, obucite se lepo i popijte najbolje piće. Uživajte u estetici, u partneru i atmosferi. Venera će se ovog meseca pobrinuti da sve dobije izvesnu notu lepote. Ništa se u njenom Univerzumu ne mora. Sve ide sa lakoćom i u svemu ona uživa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD