Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

12.-18. septembar 2011.

Ovu sedmicu obeležiće primarno Merkur iz zemljane Device koji će egzaktnim aspektima najpre ka Plutonu iz zemljanog Jarca (ponedeljak), pa potom ka Jupiteru iz zemljanog Bika (četvrtak), dati mogućnost ostvarenja na materijalnom planu, odnosno daće mogućnost konkretizacije kroz potencijal velikog zemljanog trigona. Samu sedmicu otpočinjemo trigonom Merkura i Plutona, kada se istovremeno na Nebu dešava opozicija Meseca i Sunca, tj. Pun Mesec, koji je simbol „žetve“, pa eto šanse da požnjemo posejano, tj. da finaliziramo ono što smo započeli, bilo da je reč o poslovnim dogovorima, posebno sa starim saradnicima, bilo o uspešnom rešavanju hroničnih zdravstvenih problema jer je Mesec u Ribama, a Sunce u Devici, na šta upućuje i prvi aspekt Meseca nakon opozicije sa Suncem – trigon ka Marsu u Raku. Treba biti obazriv prvih dana sedmice jer Merkur i dalje pravi snažan kvinkunks sa Uranom u Ovnu, posebno kada i Mesec tokom utorka pređe u Ovna, odakle će praviti teške aspekte sa Uranom, Plutonom, Saturnom, kao i Marsom, pa će ljudi biti nervozniji, agresivniji, spremni olako da uđu u sukob i svađu, a samim tim, budući da okolnosti prate opšte raspoloženje, eto i većeg broja povreda, posebno glave, problema sa stomakom, problema u saobraćaju, kao i sa zakonom.

Od četvrtka, ulaskom Meseca u Bika, opšte raspoloženje se popravlja, posebno kada su u pitanju mala sitna, gurmanska zadovoljstva, na šta upućuje i trigon Merkura sa Jupiterom. Bićemo otvoreniji za trošenje, ali i zarađivanje, pa treba iskoristiti kraj sedmice za organizaciju finansija, uzimanje kredita, kupovinu, posebno onoga što smo iz određenih razloga odlagali, kao i igre na sreću, na šta upućuju i izuzetno povoljni aspekti Meseca ka Plutonu, Jupiteru, Merkuru, Suncu. Kako i Pluton kreće direktno u petak, to je sam petak izuzetno povoljan za velike poslove, ali samo pod uslovom da natalni potencijal ne ukazuje na potencijalno veliki gubitak kroz rizična ulaganja, jer se dispozitor Meseca Venera u subotu „sukobljava“ sa Uranom, a dispozitor Urana Mars boravi na poslednjem stepenu Raka, pa sve uloženo može i nestati u trenu.

Venerin prelazak iz Device u Vagu (četvrtak) obećava daleko bolji period kada su emocije, odnosi, diplomatija, kultura, umetnost u pitanju, ali bi bilo poželjno, ma kako da ta savršena Venera privlačila, izbegnuti ovaj vikend za važna dešavanja po pitanju pomenutih oblasti, jer opozicija sa Uranom može doneti vrlo nepredviđene okolnosti, iznenada i kada ih najmanje očekujemo, pa velika ljubav može naglo završiti, brak okončati pre nego je započet (najduže 2 godine)... na šta upućuje i kvadrat Venere ka Plutonu, kao i Mars na poslednjem stepenu Raka.

Sedmicu završavamo Mesecom u Blizancima, odakle će praviti trigon ka Uranu i Veneri, pa nedeljno popodne treba iskoristiti za druženje, javna kulturna dešavanja, otvaranje trgovina, galerija, knjižara, internet prezentacija i slično, ili, u najmanju ruku uz dobru knjigu...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Merkura u povoljnom aspektu sa Plutonom ili Jupiterom, ili povezanog sa znakom Škorpiona, Strelca, Riba.

Biće prozvani i oni sa Venerom u Vodoliji ili aspektu sa Uranom kroz vrlo intenzivna dešavanja, primarno na polju odnosa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD