Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.07. do 03.08.2020.

Dominantna poruka, i ne samo za ovu nedelju već za ceo ovaj mesec je DUHOVNO ISCELJENJE I MAGIJA! 

U ovoj nedelji će kao što to obično i biva Mesec napraviti najviše aspekata koji daju atmosferu i privlače različite događaje u naš život. Mesec je čuvar svih naših sećanja, kako onih sećanja koja idu kroz našu genetiku, tako i sećanja na događaje iz prošlih inkarancija. Kada Mesec, kao najbrža planeta, tokom nedelje napravi neki dobar ili manje udoban aspekt sa nekom planetom, kod nas se često aktiviraju iskustva u toj simbolici a koja su u skladu sa energijom tih sećanja. Nekada udobna, nekada manje udobna!

Međutim, moj pogled u ovonedeljnoj analizi zaustavlja se na jednom veličanstvenom događaju, koji je otpočeo i koji će trajati punih mesec dana. Smatram da je mnogo značajniji od promene dnevne atmosfere. Naime, imamo jako Sunce u svom znaku, znaku Lav, a pri tom je i Mars u znaku Ovan – znaku svog sedišta. I ako mislite da je to normalno i uobičajeno, samo da vas obavestim da je to veoma retko, važno i posebno. Ova kombinacija će se ponoviti tek 2052 godine! 

Ovo je vreme velike, divne muške energije koja nam daje mogućnost da zacrtamo nove ciljeve i hrabro ostanemo na tom putu do ispunjenja. To je fantastična prilika koju dobijamo upravo sada. Zato je poruka za sve - PROBUDI SE! Poveruj da je MAGIJA sve ono što vidimo, osećamo i živimo. Nemojte čekati 32 godine i narednu ovakvu priliku već krenite baš sada u akciju. To je poruka Sunca i Marsa. 

Vladajući Anđeo pentad od 0 do 5. stepena Lava je NIT-HAIAH, a nosi duhovnu mudrost i magiju. On daje mogućnost povezivanja sa velikim kosmičkim znanjem. On podržava unutrašnji put i otkrivanje mnogobrojnih tajni. Ovo je prilika da „čarobnim štapićem“ materijalizujete sve što poželite!

Ponedeljak je izuzetno dinamičan dan sa dosta aspekata na nebu. Neke teškoće bi najviše mogle da osete osobe rođene u znaku ili podznaku Škorpion, Vaga, Jarac...ili oni sa natalnim Mesecom u ovim znacima. Ako se prepoznajete u toj simbolici i ako osetite težinu u nekom važnom odnosu, usled kvadrata Meseca i Saturna, budite svesni da je to samo zato što verovatno imate takav energetski zapis u vidu nekog teškog odnosa, koji bi trebalo da se razreši. Kod nekoga će to biti samo pojačana odgovornost i briga za starije roditelje.  

Mesec u Škorpionu je u znaku svog pada, pa umesto osećaja da smo „pali i da smo uplašeni“ ajde da se malo više „utišamo“ i osetimo u kom pravcu bi trebalo da pokrenemo svoju energiju. Mesec preko dispozitora Marsa ipak ide u znak Ovna. Izbor je ili strah ili inicijativa i rekla bih da nije teško izabrati. Ovo je bogomdano vreme za delanje. Jupiter u sekstilu sa Neptunom nam pruža mogućnost duboke spoznaje i razumevanje prirode Anđela NIT-HAIAH-a. 

Utorak je pod vladavinom Marsa i zato spada u najaktivnije i najproduktivnije dane tokom nedelje. Mesec iz Škorpiona će napraviti trigon sa Merkurom i Neptunom, sekstil sa Jupiterom i Plutonom i jednu opoziciju sa Uranom. Neko će malo više planirati i maštati, a neko će osetiti da je vreme da mašta postane zbilja!

Sreda je veoma dobar dan kao i prethodne nedelje. Mesec prelazi u znak Strelca i pravi trigon sa sjajnim Suncem u Lavu. Ako se odlučite za neko porodično slavlje nebiste pogrešili. Mesec je u fazi rasta i to je sjajna mogućnost za otpočinjanje nekog novog posla. Odlično je i za venčanje. Pa, srećno svima koji se odluče da stanu na ludi kamen.

Tokom četvrtka Mesec je i dalje u vatrenom znaku Strelac formirajući trigon sa Marsom. Mnogi će se osećati ponosno, jako, neustrašivo. Ovo je prilika za sve one avanturističkog duha da se pokažu i zasijaju.

Za petak i vikend preporučujem da se više odmarate i opuštate. U petak će Mesec preći u znak svog izgona u znak Jarac. Ljudi koji imaju natalni Mesec u ovom znaku najviše će osetiti promenu emocija i spoznaja. Kao da se neki događaji iz prošlosti ponavljaju i vrte u krug. Mesec će biti u trigonu sa Uranom u subotu a to je idealno vreme za izučavanje stare okultne literature, starih knjiga iz astrologije i svega što povezuje staro i novo. Vrlo originalno. Nešto na šta smo zaboravili i kao da nam se u vidu „munje“ vraća u život. To mogu biti i osobe koje nam iznenada dolaze ponovo u život. 

Nedelju završavamo vrlo dinamično, kao što smo je i počeli. Mesec će pre nego što pređe u znak slobode, ravnopravnosti i ideala (Vodoliju) napraviti čak pet aspekata. Stoga i zaključujem da nema puno odmora tokom nedelje. Mesec u opoziciji sa Merkurom je uvek slika suprotnosti između onoga što osećamo i mislimo. Da li ćemo reći ono što mislimo ili ćemo to vešto skriti pod tepih može biti najvažnije pitanje za mnoge Jarčeve i Rakove.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD