Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Vagi

Venera u vazdušnom znaku Vage, nalazi se u svom sedištu. Ovde je zovemo i Nebeska Gospa. Napravljena od najfinijeg materijala, istinske lepote, zanosna i blaga, njen pogled je prirodno usmeren ka lepoti, kao istini postojanja. Graciozna i prefinjena je ono što se vidi spolja, ali u ovom znaku, Venera krije mnogo dublje znanje. 

U Vagi se lepota manifestuje uvek kroz drugu osobu, jer je to znak odnosa i Venera ovde ima poseban zadatak. Njen kvalitet se ogleda u tome koliko može drugu osobu inspirisati na kvalitetan odnos i tada je ona probuđena. Vaga je znak zrelosti, apsolutnog kvaliteta i konačnog cilja svakog od nas. Svi želimo postići apsolut u svemu, ako ne u svim odnosima, onda u onom jednom, najličnijem - emotivnom. Ovo znamo jer je naša potreba da volimo i da budemo voljeni, a samo smo mi odgovorni za to koliko nas drugi vole. Zbog toga kažemo da je Venerina uloga posebna u ovom znaku. Kako je ona Nebeska Kraljica, odličan je provodnik između Neba i Zemlje. Između njih koji imaju svoj odnos, između onih od čijeg odnosa smo svi nastali, nalazi se naša Venera. Ona će nam probuditi iskonsku potrebu da spojimo suprotnosti koje su u nama i od kojih smo nastali, što će voditi do konačnog oslobođenja, kada ćemo pronaći svoju sreću. Venera je uvek pokazatelj stepena naše sreće i zadovoljstva, a ovde ona zna način na koji se to postiže. Način je balans i ravnoteža koje pravi kroz odnose. Odavde nastaje mir iz kojeg se šire i razvijaju sve druge stvari u životu. Mir ostvarujemo kroz drugu osobu, a tada naša Venera zapravo transcendira i povezuje se sa svojom pravom prirodom - prevazilazi sebe. Prevazići sebe je umeće koje oslobađa od ovozemaljske vezanosti. U odnosu sa drugom osobom, vezanost će učiniti da tas na vagi lako prevagne i tada ispadamo iz svog centra ili iz ravnoteže. Upravo ova Venera ima tu vrednost koja od nas pravi najbolju verziju jer zna da nas druga osoba inspiriše na potpuno oslobođenje. Ova Venera može imati toliko ljubavi prema jednoj osobi, stabilnost da je voli stalno i da istovremeno primi ljubav koja će biti tako lagana da će je osloboditi. Samo oslobođeni, počinjemo da živimo. 

Zahvaljujući drugoj osobi, mi imamo priliku da gledamo svoj odraz u ogledalu. Gledaćemo u sebe, svoje osobine, kojih smo u većoj ili manjoj meri svesni, ali uvek zahvalni na toj prilici. Prilici koja nam pruža da postanemo celoviti, svoji i da rastemo onoliko koliko možemo podržati tu osobu i voditi računa o njoj. Mi zapravo volimo deo sebe koji je prozvan u drugoj osobi. A ako ne volimo - zapitajmo se samo koga, ako smo do tada gledali sebe u ogledalu.

Kada živimo ovu istinu, mi smo spustili Nebo na Zemlju, a naša Venera je napravila krug. Krug Ljubavi koja oplemenjuje nas i sve oko nas. Ovim je naša Venera postigla cilj, nalazi se u ravnoteži, balansu i miru, ostajući tako fina i u svemu odmerena.

''Nemoj da pokušavaš da veličaš sebe, već Višu Ljubav koja ti ne nudi ništa osim kratkog dodira sa Kosmosom i za to ti traži potpunu posvećenost - bez sumnji, bez pitanja, voleti samo zbog čina voljenja i ništa više.''

Svojoj Veneri na 15º Vage

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD