Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. do 31.03.2019.

U nedelji koja je pred nama, čak dve planete menjaju svoj znak (Venera i Mars), dok Merkur, nakon perioda retrogradnosti, u četvrtak kreće ponovo direktno!

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Strelca, koji nas inspiriše na dobro raspoloženje, puno smeha i vedrine, što će nam biti potrebno da bismo lagano otpočeli ovu nedelju. Budući da će Mesec obrazovati trigon sa Suncem u Ovnu, osećaćemo se vitalno, energično i spremno za bilo koji poduhvat! Ovaj dan možete iskoristiti za rađanje novih ideja, vizija ili susrete sa dragim osobama.

U utorak, Venera ulazi u znak Riba, što je znak Venerine egzaltacije. Ona će boraviti u ovom znaku sve do 20. aprila, pa će u narednom periodu naša pažnja biti usmerena na odnose, s obzirom da ćemo puno maštatiti i sanjariti o svom idealnom partneru. Venera u Ribama može živeti svoje “Nebo na Zemlji”, samo onda kada je spremna da se poveže sa svojim telom i svojom fiziologijom - budući da nasuprot znaka Riba, stoji znak Device. Upravo zbog toga, ona može gubiti kontakt sa svojom realnošću, budući da je često odsutna i večito u oblacima. Stoga, možemo raditi neke sjajne stvari koje će nas povezati sa čulima, poput plesa, pokreta i igre, što se posebno može aktivirati u nedelju, ulaskom Marsa u znak Blizanaca.

U sredu, Venera pravi sekstil sa Uranom, podsećajući nas da smo istinski slobodni samo onda kada volimo. Iako Mesec ulazi u znak Jarca i može napraviti “hladniju” atmosferu, on će u toku dana obrazovati sekstil sa Venerom i trigon sa Uranom, što će ovom danu doneti potrebu za druženjem, buđenjem iskrenosti na svakom nivou, ali i raznim iznenađenjima. Ovaj aspekt traži razbijanje monotonije, otvaranje ka novim mogućnostima i predstavlja poziv na uzbudljivu avanturu! Oni koji su slobodni, mogu očekivati neobične susrete, jer se ljubav može probuditi u bilo kom trenutku, onda kada to najmanje očekujete! Od nas će se jedino tražiti iskrenost- iskrenost prema sebi, svojim potrebama i željama.

U četvrtak, Merkur kreće direktno sa 16. stepena Riba, ali će prolaziti kroz svoju senku sve do 17. aprila, što nam poručuje da možemo pričekati još koji trenutak, pre nego što krenemo u rešavanje bitnih pitanja ili pokretanje nečeg novog. Stvari se polako vraćaju u normalu, a dok Merkur bude prolazio kroz svoju senku, ukazaće nam, po poslednji put, na sve “greške”, u cilju da pronađemo efikasnija rešenja. Budući da se u trenutku zaokreta, Merkur nalazi u egzaktnoj konjunkciji sa Neptunom, budite jasni i precizni u svojim namerama, kako ne bi došlo do nesporazuma ili nerazumevanja. Istog dana, Mesec obrazuje kvadrat (opadajući) sa Suncem, što nas može uputiti na važnost zdrave komunikacije u našim odnosima, s obzirom da Merkur kreće direknto. Neki će dobiti važnu poruku u razgovoru sa drugom osobom, dok će drugi imati potrebu da razreše sve one stvari koje nisu zaokružene uz osećaj lakoće. Budući da ova faza Meseca predstavlja fazu oslobađanja, ona ima za cilj da naše odnose dovede u krajnji balans.

U petak i subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec praviti. On će do subote ostati u znaku Jarca, a budući da će u petak obrazovati konjunkciju sa Saturnom i Plutonom, biće ključno da se odmorimo. Ova atmosfera nas poziva na tišinu i boravak na mestu koje će nam omogućiti da se energetski regenerišemo, kako bi naše telo bilo spremno na predstojeće aktivnosti. Mesec u Jarcu ponekad ima tendenciju da nam vrati stara sećanja, a budući da će se susresti sa Saturnom i Plutonom, eto prilike sa osvestimo i transformišemo sve te emocije u nešto pozitivno! 

U subotu, Mesec ulazi u znak Vodolije, pa je pred nama vikend susreta, druženja i razmena ideja. Budući da se Mars nalazi na poslednjem stepenu znaka Bika, obratite pažnju kako ne biste reagovali previše impulsivno, budući da poslednji stepenovi mogu ukazati na određene izazove ili neugodne situacije. Stoga, svu pažnju preusmerite na pozitivno, izađite na neko mesto na koje nikada niste i radite sve ono što budi vašu autentičnu prirodu. 

Nedelja je dan kada Mars ulazi u znak Blizanaca u kojem će boraviti sve do 16. maja. Iz jedne stabilne i postojanje energije (Mars u Biku), ulazimo u period dinamičnosti i naglašene mentalnosti. Potreba ovog Marsa može biti da paralelno obavlja aktivnosti, pa će biti važno da se naorzužamo strpljenjem. Osetite svoje prioritete i dajte sebi vremena za sve što radite. Možete praktikovati npr. brze šetnje, jer je za Marsa u Blizancima ključno uzemljenje, budući da ponekad može biti previše u svojim mislima. Njegova poruka bi bila “Neka ti smirenost prestiže brzinu”. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD