Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 24.03.2019.

Ovu nedelju započinjemo Mesecom u znaku Lava, pa se u nama budi optimističnost, dobro raspoloženje i želja da se istaknemo. Budući da istog dana Merkur obrazuje sekstil sa Marsom, u ponedeljak će se od nas tražiti da budemo u pažljivom mentalnom fokusu. Mars ubrzava naš um, pa je pred nama dan pun uzbuđenja i dinamičnosti. Um i telo su angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta.

U utorak, Mesec ulazi u znak Device, odakle će obrazovati trigon sa Uranom u Biku. Budući da Mesec u Devici ima tendenciju da preispituje i analizira osećanja, za nas će biti važno da se oslobodimo bilo kog mentalnog impulsa, u cilju da pratimo svoj osećaj i intuiciju. Može biti prisutna povećana potreba za radom, sređivanjem doma ili radnog prostora. Drugima se lako mogu pronalaziti mane, pa će mnogi imati potrebu da nešto “poprave” ili “isprave”. Zato, pustite da se slegne atmosfera, i iskoristite prolazak Meseca kroz znak Device kako biste uradili nešto korisno i važno za sebe. 

U sredu, Mars u Biku pravi trigon sa Plutonom u Jarcu, što će pokrenuti u nama veliku energiju i potrebu da se povežemo sa zemljom. Ovaj aspekt može biti povoljan za sve one koji se bave nekretninama (budući da se Mars nalazi u znaku Bika), ali nam donosi i veliku izdržljivost, snagu i istrajnost. Fizička aktivnost nam može pomoći kako bi dopustili ovoj energiji da pravilno kruži. Istog dana, Merkur obrazuje sekstil sa Saturnom, što nam daje podršku prilikom realizacije određenih ideja. Merkur u sekstilu sa Saturnom nas može podržati u odlukama koje smo u prošlosti doneli, a mogu se ticati posla. Postoji potreba da se neke stvari bolje organizuju i svedu na praktičan nivo, a isto tako možemo da  dovršimo neki davno započet razgovor. U sredu uveče, Sunce ulazi u znak Ovna, označavajući početak proleća, kosmičkog buđenja i novih početaka. U nama se budi volja, energija i hrabrost da započnemo nove projekte. 

U četvrtak je Pun Mesec na 00. stepenu Vage, dok će Venera obrazovati kvadrat sa Marsom i sekstil sa Jupiterom. Pun Mesec će pokrenuti važna pitanja koja se tiču odnosa, ali može dovesti i do konačne manifestacije nama važnog odnosa. Budući da se Sunce nalazi na 00. stepenu Ovna, Pun Mesec će predstaviti simbolično početak novog poglavlja u našim odnosima. Jedina stvar koja će se od nas tražiti jeste iskrenost - iskrenost prema sebi, svojim potrebama i željama. Da su odnosi glavna tema ovog dana, govori i kvadrat Marsa u Biku sa Venerom u Vodoliji. Budući da svaki kvadrat u sebi nosi energiju koja želi da se putem akcije oslobodi, Venera nas, ovoga puta, podseća da je potrebno da se pustimo kako bi mogli da se osetimo slobodnim u svojim odnosima. Strasti su dominantne, pa će nam biti važno da ih “pretvorimo” u prijatnu vrstu komunikacije. Nakon kvadrata sa Marsom, istog dana, Venera obrazuje i sekstil sa Jupiterom, što će učiniti atmosferu prijatnom. Ovaj aspekt donosi zabavu, puno smeha i zanimljive događaje – izađite, plešite i radujte se! Ukoliko planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu.

U petak i subotu nema planetarnih dešavanja, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da je Mesec i dalje u znaku Vage, petak možete provesti u društvu voljene osobe ili, ako ste slobodni, u nečijem društvu, jer sa znakom Vage, sve je lepše udvoje. Težićemo ka miru, harmoniji i imaćemo potrebu da uspostavimo bliskost.

U subotu, Mesec ulazi u znak Škorpiona, što će od nas tražiti ulazak u tišinu i suočavanje sa svim onim emocijama koje smo negde potisnuli. Vreme je da pustimo strahove i nesigurnosti i da se potpuno oslobodimo, jer je ovaj Mesec lekovit i može vam pomoći da iscelite sebe ili druge. 

Nedelja je dan za odmor, budući da će Merkur biti u konjunkciji sa Neptunom. Sa ovim aspektom, data nam je mogućnost da posmatramo sve u svom unutrašnjem umu, pretvarajući kreativno u delo. Merkur udružen sa Neptunom želi da u nama probudi osećaj unutrašnjeg poverenja i vere u dobro, ali nam donosi i mogućnost da budemo provodnici neobičnih uvida. Iz tog razloga, odmor će biti veoma važan. Pustite “mašti na volju” i posmatrajte kako stvarate čaroliju – dovoljno je samo da izgovorite magičnu reč!

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD