Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Venera i potreba odnosa

Svako od nas ima jednu potrebu u životu  - da je srećan, voljen i zadovoljan.

Međutim, nekada se zaboravi da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da nas drugi ljudi vole a da je način na koji nas oni vide ogledalo naše energije, što u suštini predstavlja naš odnos. Kada uspostavimo odnos sa sobom, mi postajemo celoviti, imamo mir a odatle i sreću i zadovoljstvo.

Na svom putu potrage za tim, često mislimo da nam je druga osoba potrebna za našu celovitost, što nije pogrešno, ali kada preko te osobe sa kojom smo u odnosu, počinjemo da uviđamo greške ili nedostatke, jasan je znak da nismo uspostavili onaj pravi odnos sa samim sobom i da nam je energija narušena. Stoga polje odnosa predstavlja primarni način na koji menjamo sebe. Kada promenimo sebe, promenili smo sve ljude oko sebe, svaki odnos postaje lagan, baš onakav kakav smo  oduvek želeli da bude. Tada smo srećni i zadovoljni.

Najbolji dokaz za to jeste slika kada nam život dobija smisao, kada počinjemo da živimo svoju priču, najbolji deo sebe.

Pre nego što privučemo ovu priču, potrebno je odagnati glavnu tajnu koja živi u nama, tj. osnovni princip Venere, a to je privlačnost i ravnoteža. Venera uvek vidi da je sve što je okružuje lepo i dobro. Odatle razvija zahvalnost, jer u svemu vidi sreću, zna da uživa u svim iskustvima, zabavlja se u svemu što radi, a rezultat svega ovoga je ogromna moć privlačenja koju dobija. Sa ovom moći, ona je dovoljna sebi i time je zadovoljna, tom energijom zrači i to je jedini put da dođe do svoje svrhe, odnosno do svoje srodne duše. Ovom unutrašnjom lepotom probudiće najbolji deo sebe, svoju drugu polovinu, zbog koje i jeste na planeti Zemlji. Svaka Venera će ovako položiti glavni ispit na Zemlji – da bude srećna.

Sam put do ovoga je predivan, jer je svako iskustvo upravo takvo, ali svakako nije racionalan i ne možemo ga objasniti, analizirati ili se pripremiti unapred. Ono što nam je potrebno za ovo putovanje je pre svega vera da svako od nas unutar sebe nosi jedinstvo, a da bi ga manifestovali i oživeli prvo moramo biti iskreni u svom telu i svojim osećanjima.

Sinastrija i astrologija odnosa

Sve osobe sa kojima dolazimo u kontakt, kao i svi odnosi, već žive u našem horoskopu i samim tim su naša potreba. Drugim rečima, ne možemo imati ni jedan drugi odnos koji već ne postoji onakav kakav je kod nas u horoskopu, i suština jeste uvek u tome da smo mi, kada smo u odnosu sa nekom osobom u principu najvećim delom u odnosu sa nekom svojom planetom. Druga osoba je samo faktor buđenja. Zbog toga problemi u odnosu i prividna suprotstavljenost sa partnerom uvek ukazuju da smo zapravo u sukobu sa svojom planetom koja predstavlja tu osobu. Održavanje dobrih odnosa sa osobama koje su prikazane kroz natalno loše postavljene planete moguć je samo ukoliko ''popravimo'' svoju planetu, tj. sebe samog.

Postoje različite vrste odnosa. 

Možemo dobiti i neku vrstu odnosa u kome smo jako podržani, sve nam ide prirodno i lagano. Isto tako, potrebno je razumeti da ćemo imati neke odnose koji nisu zamišljeni da budu idealni, već su zamišljeni da kroz njih nešto moramo popraviti. Idealno u svemu tome je znati odreagovati na sve to na pravi način i tako popraviti odnose koji postoje kao problematični što predsavlja cilj konsultacije.

Kada jednom odradimo ovo na ispravan način, automatski dobijamo najbolji deo svog horoskopa koji može da nas vodi u pravu priču odnosa za nas jer svako ima neku planetu koja mu je najbolja u horoskopu. Zato je najvažnije pronaći najbolju priču u sopstvenom horoskopu, jer nam od odnosa sa drugom stranom zavisi život u ogromnoj meri. U jednom odnosu postoji kruženje energijom i niko od partnera više nije isti, kao što smo bili, dok smo bili sami.

Astrohealing konsultacija

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD