Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. do 08.10.2018.

Pred vama je mesec dana prilika za rešavanje bitnih stvari i poslova. Pitanja koja nisu direktno vezana za finansije, možete rešavati do prve trećine novembra, ali nakon toga, do sredine decembra nastupa stanje mirovanja (nakon Venere i Merkur kreće retrogradno). Šta ste uradili, uradili ste. 

Tek što je Mars izašao iz svog retrogradnog hoda i pokrenuo mnoge na akciju i rešavanje problema, vreme je da se suočite i sa venerijanskim delom sebe. Mars je bio pokretač, snaga, volja i akcija i u tom periodu (retrograni Mars) je razvijao planove, ideje i strategiju, jer je pokretao iznutra, inicirao da se povlačite i sagledate realno svoju snagu i odakle vaše ideje dolaze. Nismo svi isti i nemamo isti pokretač i način rada, pa je to bio odličan period da spoznate sebe i probudite onaj uspavani deo koji je glavni pokretač, inicijator. Nekima je doneo i određene strastvene susrete, jer je Mars strast, pa su se mnogi našli u određenom novom odnosu koji je probudio strasti, ali bez nekih posebnih emocija i opterećenja. Kad nema Venere, nema ni patnje. U tome je često i razlika između muškarca i žene. Žene se oslanjaju na emocije koje su, na žalost, vođene punim Mesecom, ženskim ciklusom, meteorološkim i hormonskim promenama, pa su i one same vrlo promenljive, nestabilne i povređene. Kod Marsa su stvari jasne i vrlo jednostavne. Tu nema ciklusa i problema, dogovor je pao, vreme zakazano i lepo provedeno, ali sutra je već novi dan. O tome se ne razmišlja, ne diskutuje i ne analizira. Svi oni koji su sreli određene partnere u periodu retrogradnog Marsa bili su “spašeni” Venerinih ljubavnih jada. Ali sada se situacija na nebu menja.

Pred nama su Venerini ljubavni ispiti koji neće biti nimalo lagani. Venera krajem nedelje kreće retrogradno i to u znaku Škorpiona, dok će se početkom novembra vratiti u znak Vage, pa su odnosi na dugim i teškim ispitima.

Prvog dana ove nedelje Mesec je još uvek u znaku Blizanaca, pa je i atmosfera lagana, dobra za druženje, pristup informacijama i priču. Sledećeg dana prelazi u znak Raka formirajući protočne aspekte sa Venerom i Neptunom stvarajući prilike da se obave još neki poslovni dogovori, posebno oni koji se tiču finansija i odnosa. Iskoristite i utorak, jer već u sredu Venera usporava stvarajući prilike da se neke stvari vraćaju, da se partneri iz prošlosti jave, budeći neka sećanja. 

Sreda nije dan za važne odluke jer je Merkur u kvadratu sa Plutonom, pa je moguće da ćete se opteretiti određenim sitnicama I detaljima gubeći iz vida celokupnu realnu situaciju. Mogućnost previđanja velike greške se povećava okupiranošću detaljima. Merkur sa Plutonom je izuzetno dobar aspekt za detective, za pronicljivost, za sagledavanje svih detalja koji maskiraju celinu, ali u izazovnom aspektu može biti zbunjujući i opterećujući uzrokujući veliku brigu. Pokušajte da u ovom periodu ne brinete ni oko čega i ni oko koga, jer vam Pluton može probuditi posesivnost i opsesiju. Ne budite njihov rob i ne držite “podstanare”u glavi, jer onaj koji ne misli na vas nije ni vredan brige.

A krajem sedmice, tačnije u petak, Venera vas vodi na jedno dugo ljubavno putovanje. Samo što ovog puta to nije nimalo prijatno putovanje. Može se dogoditi i neki novi susret, ali to će biti samo iskustvo koje ćete morati da prođete kao ispit, ali nikako kao budućnost. Priče koje možete čuti o karmi i sudbini, propustite. Karmičke ljubavi su samo priča duga koji treba da se otplati. Možete otplatiti, ali možete ostaviti i za neki drugi put ako vam je previše teško. Bićete skloni da se vraćate starim već poznatim pričama. Neke će se zauvek završiti, na ne baš prijatan način (Venera u Škorpionu) dok će drugi naći neko diplomatsko rešenje i mirno krenuti svako svojim putem (Venera u Vagi).

U ovom se period možete naći u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Znak Škropiona opisuje tuđ novac, pa je moguće da mnogi zapadnu u dugove što je povezano sa stanjem same natalne Venere. Ako je ona u dobroj poziciji, dugovi i krediti se uspešno vraćaju i pokrivaju se minusi koji su bili izuzetno opterećujući. Ukoliko je Venera u izazovnim aspektima, budite oprezni sa novcem a svoje račune plaćajte na vreme bez dodatnih nepotrebnih kamata. 

Ulazimo u period raznih ljubavnih događaja. Tek je krenulo Venerino putovanje, pa se premite na jedno izazovno iskustvo. Rešite u ovom periodu ono što je bilo i ostalo iza vas, da biste od sledeće godine ušli u jedan novi i miran početak. Do tada, neka vas sreća prati na svakom koraku ovog burnog i dugog ljubavnog putovanja.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD