Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
AstroHealing edukacija U četvrtak, 18. oktobra, od 19h na Kepler Institutu počinje AstroHealing program koji je praktična obuka za astroterapeuta, odnosno astrologa koji iz natalne karte ume da proceni šta je ono što je čoveku potrebno iz balansirati i istovremeno da omogući sredstvo za to postizanje balansa. Ovaj kurs je moguće pohađati i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Vibratorne Esencije Anđela Program Vibratorne Esencije Anđela počinje u petak, 19. oktobra na Kepler Institutu od 19h. Vibracija je osnova života u Univerzumu, pa tako svaka forma postojanja ima svoju jedinstvenu vibratornu strukturu. Ovaj sedmomesečni kurs je moguće pohađati i u dopisnoj online varijanti.
» prikaži celu vest
Energetska Astrologija Marsa Energetska Astrologija Marsa će se održati u subotu, 20. oktobra od 11h do 15h na Kepler Institutu. Ovaj modul je moguće pohađati i u dopisnoj, online varijanti. Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta, ne samo zato što je prirodni signifikator za energiju već je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
» prikaži celu vest
Tehnologija Svesti Marsa U subotu, 20. oktobra od 16h do 19h na Kepler Institutu će se održati kurs iz modula Tehnologija Svesti Marsa. Ovaj kurs je moguće pohađati i u dopisnoj, online varijanti​. Prva čakra nas povezuje sa Zemljom i ona predstavlja granicu koju imamo između našeg individualnog i kolektivnog, nasleđenog života, odnosno života naših predaka i svega onoga čime smo sa planetom Zemljom povezani.​
» prikaži celu vest
Merkur kreće direktno! Merkur je krenuo u svoj retrogradni hod 27. jula sa 23. stepena Lava, a 19. avgusta kreće direktno kada će se naći na 11. stepenu Lava. Šta je to što smo mogli da osvestimo za vreme retrogradnog Merkura?
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 04. do 11.12.2017.

U nedelju je Merkur krenuo retrogradno i sada ćete spoznati sve vrline i mane njegove retrogradnosti u znaku Strelca. Kako je krenuo svoj retrogradni hod sa poslednjeg stepena Strelca, tih par dana trebate svakako biti oprezni u saobraćaju i komunikaciji. Nemojte lično i emotivno ulaziti ni u kakav razgovor i ne zamerite ponekim oštrim škorpionskim jezicima.

Prvog dana Mesec će ići znakom Blizanaca, pa svaku brigu i nesporazum možete okrenuti na šalu i zabavu. Blizanci su poznati po lakoći i po tome da se mnogo ne bave opterećujućim temama i razgovorima. Oni čak i kad se naljute to traje svega nekoliko minuta, nakon toga je već nešto sasvim drugo okupiralo njihovu pažnju i oni su jednostavno zaboravili šta je bila tema prethodnog razgovora. Ovo je vrlina rođenih u ovom znaku, ali će sada, ovog dana vladati ista atmosfera i energija (Mesec u Blizancima), koju možete iskoristiti za zabavu i igru.

Generalno, period pred nama, nije za brigu i ozbiljne poslove. Nametaće vam se nešto, bićete u dilemi da nešto važno odlučujete, baš ćete u ovom periodu imati dobre ponude za posao, kupovinu stana ili auta. Neki telefon koji ste videli sada će imati neverovatno pristupačnu cenu. Iskušenja će biti velika, ali te stvari ni pod tačkom razno ne kupujte ili... ako se odlučite da ipak idete protiv sila prirode, budite spremni da sa telefonom nešto nije u redu ili na poteškoće sa mrežom i prijemom, pa ćete morati dva puta ići u radnju, vršiti neki servis i slično. Tako da kada na kraju sve saberete i oduzmete shvatićete da ta ponuda nije bila nimalo tako povoljna kao što vam se učinilo. Isto važi i za ostale stvari. Retrogradni Merkur uvek nešto krije, pa u ugovorima koji se baš u ovom periodu pojave, neće biti sve kako treba, nešto će biti skriveno što čak i advokata da angažujete nećete moći tada da uvidite, ali kasnije ćete shvatiti gde ste pogrešili, ali tada će već biti kasno.

Period retrogradnog Merkura je obično dobar za neke stvari koje ste ranije pokušavali, pa odustali, pa se sve odgodilo i već ste na sve to zaboravili. E, sada se može ponovo sve obnoviti i konačno dobiti onaj odgovor koji može biti povoljan. Ako ste ranije imali neki razgovor za posao, pa niste dobili ni nakon nekoliko meseci nikakve rezultate, sada vam se može dogoditi da ponovo budete pozvani, ali ovog puta odgovor može biti pozitivan. U tom slučaju retrogradni Merkur može biti dobar. I za slične stvari kod kojih je bilo puno iščekivanja, čekanja i na kraju odustajanja, sada se može sve obnoviti i u vašu korist rešiti. Ovo jedino ne bih preporučila kada je tehnika u pitanju. Sve i da ste hteli kupiti ranije određeni televizor, kompjuter, auto ili telefon, sa ponovljenom ponudom ja se ne bih igrala. Ipak, tehnika generalno skriva neki kvar pod Merkurovom retrogradnošću, pa se strpite i od kupovine suzdržite. Iako su novogodišnji praznici, ima toliko drugih stvari koje možete kupiti kao poklon a da nije tehnika... ili jednostavno sačekajte period od 23.12. kada krene direktno pa izaberite po želji.

Ova sedmica će vam doneti vrlo neobične situacije i događaje. Merkur pravi mnoštvo aspekata, a prelomni dan kada se mnogi egzaktni aspekti dešavaju je sreda. Tada će Merkur ponovo napraviti konjunkciju sa Saturnom, ali i sekstil sa Marsom, zato budite oprezni i pokušajte da šta god da se dogodi, ne reagujete i ne dajete odmah odgovore. Saturn donosi brigu i teškoće, zadaci se teško završavaju, stari računi sa kamatom stižu na naplatu i sve tako nešto što vas može prilično zabrinuti i opteretiti. Bićete svakako spretni i moći ćete da situaciju dovedete u mirno stanje (Merkur sekstil Mars), ali morate biti strpljivi i sačekati bar jedan dan kada se Merkur malo bude odvojio od Saturna.

Tih će dana biti Mars u egzaktnom sekstilu sa Saturnom, pa će svi koji imaju natalno ovaj aspekt biti prozvani. Prividno, to vam može biti neka dobra ponuda za posao ili daleki rođak iz inostranstva vas se setio pa vam želi doći u posetu. Vi ćete se obradovati i pomisliti uvek ono najbolje... kod posla - dobra zarada, dobra pozicija, svetla budućnost; kod rođaka - kako dolazi i donosi pregršt poklona i finansijsku pomoć, ali ništa neće biti onako kako izgleda. Zato se ne zalećite, ne radujte se prerano i ne očekujte skupe poklone, jer Saturn nije tu zbog poklona već zbog lekcija i ispita. Budite pametni, ne krećite u akciju (Mars) pre nego razmislite i svoja osećanja i emocije ne dovedete u savršeno mirno stanje. Tada ćete dobiti onoliko koliko ovaj aspekt donosi (Mars sekstil Saturn).

Ovo je ujedno i poslednji planetarni aspket Marsa koji pravi pre nego napusti znak Vage. U subotu ga očekuje novo sazvežđe i svet u kojem odlično vlada, svet Škorpiona, donjeg sveta, misticizma, jake energije i strasti. Ovo je zdrava snaga i jaka energija. Zavladaće prave strasti, pa se možete nadati nekom vrlo jakom ljubavnom i fatalnom susretu. Ovaj Mars sada tačno zna šta hoće, ali će isto tražiti i od vas. Ovde se ne upuštajte u priču ukoliko se želite samo poigrati. To ste mogli dok je Mars bio u Vagi, jer taj Mars je bio vrlo slab, pa ste mogli nailaziti na partnere koji su vrlo nestabilni, koji se u odnosu ponašaju kao da su oni slabiji i nežniji pol, i da to tako treba i da je to tako ispravno. Puno priča, mnoštvo obećanja koja idealno zvuče, ali od ispunjenja niste mogli očekivati ništa. Sada je priča sasvim drugačija i u nedelju kada Merkur bude napravio sekstil sa Uranom, a Venera se zanese u opijajućim Neptunovim pričama (Venera kvadrat Neptun) pa oči zasijaju, a srce zatreperi, možete očekivati neki vrlo neobičan susret, poziv ili događaj.

Zaboravite tog trenutka na sve, uživajte u tom očaravajućem momentu. Prepustite se i zabavite se. To je momenat koji će proći i nemojte ga propustiti. Nemojte kovati planove, ne sanjajte budućnost, samo se prepustite, budite u jednom momentu na jednom mestu, sa jednom osobom u jedinstvenom osećaju, jer ono što tada doživite pamti se zauvek.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD