Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

13. do 19. februar 2012

Na dinamizam ove sedmice primarno će uticati Merkur koji će napraviti čak četiri planetarna aspekta i iz znaka Vodolije preći u znak Riba, a kako je dispozitor retrogradnog Marsa iz Device, to istovremeno i Marsa povezuje sa Saturnom, Neptunom, Jupiterom i Plutonom, pa je za očekivati da ova sedmica bude vrlo dinamična, pri čemu, zbog retrogradnosti Marsa možemo očekivati ponavljanje situacija koje su nam se već dešavale.

Sedmicu otpočinjemo egzaktnim trigonom Merkura sa 29. stepena Vodolije i egzaltiranog Saturna sa 29. Vage, pa je sedmica pred nama generalno povoljna za dogovore koji će se poštovati, posebno ako su u pitanju poslovni dogovori koji su na neki način bili nedovršeni. Posebna pažnja pridavaće se detaljima i sitnicama. Prošli smo Veneru u konjunkciji sa Uranom, pa ovaj trigon može ukazati i na sporazumne razvode brakova, koje je tranzit Saturna kroz Vagu narušio, kao i konačne dogovore ma koji odnosi da su u pitanju.

No, već u utorak Merkur prelazi u znak Riba, znak svog pada, uz istovremenu konjunkciju sa Neptunom, pa se atmosfera dramatično menja – iz stabilne podrške egzaltiranog Saturna Merkur upada u Neptunovo carstvo, istovremeno praveći i konjunkciju sa njim na nultom stepenu. I evo promena koje će uslediti tik nakon dogovora, koje svakako nisu bile planirane, koje mogu izražene u vidu najvećih prevara (jer ovo je Merkur u padu, ali i Mars sa Neptunom u Ribama), posebno ako je u pitanju i veliki novac (sekstil Jupiter – četvrtak). Ovo su dogovori najvećih prevaranata, ali i najvećih umetnika oko otpočinjanja velikog projekta koji može doneti i ogromne prihode. Ovo je i opasnost od davljenja, anestezije, virusa... No, ovo je i najveća inspiracija, najlepše ljubavne izjave (Merkur i Neptun, a znak Venerine egzaltacije), a kako se konjunkcija odigrava u utorak 14. februara, na Dan zaljubljenih, to je za očekivati da ovaj dan bude čaroban, ali svakako treba biti i obazriv u proslavljanju istog jer sledi kvadrat Venere i Plutona uz istovremeni boravak Meseca u Škorpionu, pa treba izbegavati alkohol, a voditi i računa o ljubomori koja može narušiti čaroliju. Uz Merkura i Neptuna tu je i Kiron, pa reči mogu povrediti, kao i nedostatak reči, odnosno komunikacije, kontakta, razgovora i izjava ljubavi.

Merkur će boraviti u Ribama do 2. marta, pri čemu će usporavati svoje kretanja zbog retrogradnosti koja će uslediti, pa tokom ovog perioda ne treba pridavati važnost rečenom, potpisanom. Treba izbegavati i kupovinu svega u simbolici Merkura (telefona, automobila, kompljutera...), a iskoristiti ga za inspiraciju, tišinu, pisanje...

Kvadrat Venere i Plutona osim ljubomore na opštem nivou može doneti probleme sa finansijama jer je dispozitor Jupitera iz Bika, pa evo opet inflacije, poskupljenja hrane, kao i nezadovoljstva zbog istog.

No, s druge strane Merkur u četvrtak pravi sekstil sa Jupiterom, pa oni vešti ovaj dan treba da iskoriste za dobitke na igrama na sreću, za otkrivanje nečega što im je dugo bilo nepoznato ili nedostupno, posebno ako je vezano za „poslovne tajne“. No, savet je da otkriveno zadrže za sebe da ne bi bilo upotrebljeno protiv njih. Krajem nedelje slede važna unapređenja kao posledica kompromisa Sunca i Saturna koji će formirati trigon po 29. stepenovima, pa uz Merkura sa Neptunom u Ribama, izvesne su određene manipulacije jer je ovo Sunce slabo, u znaku kojim Saturn vlada, a podržano od Saturna koji ga „ne voli“, ne poštuje i ne misli da Sunce tu poziciju zaslužuje, a sve radi zadržavanja postojećeg balansa (Vaga), ili, pak, zbog ucene (Uran dispozitor Sunca kvadrat Pluton).

I ovde se situacija menja ubrzo jer Sunce prelazi u novi znak, dobija novog vladara Neptuna, pa sa primanjem zvanja dobija i nešto o čemu nije ni sanjao, a što će ostati tajna a omogućiti mu veliki uspeh ili prihode... Ili će upasti u Neptunovu mrežu...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Merkura u aspektu sa Saturnom ili povezanog sa znakom Vodolije ili Jarca, kao i Merkura u aspektu sa Neptunom ili znakom Riba, Jupiterom i Plutonom. Odgovornost će prihvatiti oni sa Suncem u aspektu sa Saturnom, a ljubomoru ispoljiti oni sa Venerom u aspektu sa Plutonom ili u znaku Škorpiona. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD