Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11.09.2017.

Konačno će Merkur krenuti direktno i malo smiriti tenziju koja je mogla vladati u komunikaciji, među poslovnim i drugim dogovorima. Neki možda nisu bili svesni njegovog delovanja, čak što više, možda će reći kako su baš u ovom periodu dobili najbolje poslovne ponude koje ih raduju i vesele i da nikakvog razočarenja nije bilo. Pod normalnim okolnostima svi ugovori, dogovori i planovi koji se započnu pod retrogradnim Merkurom ili se brzo završavaju, imaju neuspeh, dolazi do predomišljanja ili mora doći do nekakvog ponavljanja, često budu dopune nekih ugovora ili se pravi novi ugovor. Ukoliko osoba u samom horoskopu ima retrogradnog Merkura, ona se pronalazi u toj simbolici, ali to ne znači da treba da radi pod takvim aspektima. Jednako važi i za te osobe, moraju neko razočarenje doživeti, samo što kod njih ta razočarenja mogu biti mnogo manja, čak uz napor i veštinu mogu izbeći i posledice, ali zašto birati i to kada je direktnost nešto što ide napred i prirodno je da se poslovi ugovaraju kada sve prati simboliku rasta, razvoja i prosperiteta.

Još uvek je Merkur na poslednjim stepenovima Lava, spor je jako, ali i spreman da krene u direktan hod. Njegova retrogradnost osećaće se sve do onog stepena sa kog je i krenuo unazad, ali već ulaskom u znak Device, energija na nebu će biti dosta mirnija i vrlo realnija. Zemljani znak u kojem ovaj planet egzaltiran (Merkur u Devici) ima naglašenu analitičnost, ali i stabilnost i racionalnost. Ne srlja ovaj Mekrur lako u neke verbalne okršaje, ali ni dogovore ili nove poslove. Određena doza stabilnosti i rezervisanosti, svakako će dobro doći nakon onih vatrenih misli, osećaja ali i reči koje su prosto same iz vas progovarale (retrogradni Merkur u Lavu).

Pored Merkura koji kreće direktno već u utorak, istog vas dana čeka i ulazak Marsa u znak Device kao i opozicija Sunca sa Neptunom. Ovaj Sunčev aspekt se dešava u ranijim jutarnjim satima, tako da je Mars još na 29° Lava pa budite smireni i oprezni u vožnji, u kasnijim večernjim satima prvog dana, ne idite na određene zabave, proslave i mesta na kojima se služe pića i hrana, jer ovde Neptun zna da pomuti um (Sunce) da ubije volju, a snage kao da nećete ni imati (Mars na 29°). Snovi vam te noći mogu biti prilično interesatni, pa obratite pažnju na tajne poruke koje se kriju između redova. Ukoliko osetite određeni nemir ili se osetite potpuno bez volje, određene duhovne vežbe vam mogu pomoći. Budite tihi i budite u sebi.

Od srede polako se situacija na nebu smiruje, dve vatrene planete nalaze se u zemljanom znaku što vam daje period u kojem najbolje i najpametnije možete usmeriti svoju snagu volje i svoju ambiciju (Sunce i Mars u Devici). Uran i Saturn sada dovoljno doziraju vatre iz Strelcavi Ovna gradeći međusobno lep vatreni trigon, a Jupiter sa Saturnom balansira i podržava određene periode u kojem se već nalazite više od godinu dana. Sada kao da vas čeka određena promena na koju ste već dugo bili spremni ili se nadali da će mnogo ranije doći, ali nije. Sada polako ulazite u vreme promena koje će vas kroz okolnosti probuditi jedan uspavani deo vas koji je postojao samo kao prikrivena želja ili san.

Sunce će polako putovati i do kraja nedelje napraviti egzaktan trigon sa Plutonom što će time da uzdrma nebo. Svaki kontakt Plutona sa Svetlima (Sunca ili Meseca) utiče na jake promene u vama ali i oko vas. Sada su dobre promene i trebate se radovati onome što vas čeka krajem nedelje. Odmah sledećeg dana i Merkur će ući u znak Device, a Mesec iz Bika davaće podršku ovom zemljanom vladarstvu. Ono što vam se bude dešavalo krajem nedelje biće od bitnog značaja i odnosiće se na duži period. Ukoliko vas iznenadi neka vest ili vas neki događaj neplanirani uznemiri, jer nije bilo sve onako kako ste planirali, ne brinite, dobar aspekt donosi dobre promene. Stabilan i racionalan znak nikad ne donosi ishitrene i neočekivane probleme, već uvek dobre stvari ali za koje je potrebno vreme da se vide njeni rezultati. Ako ne vidite ka čemu sve to vodi, onda niste dovoljno otvoreni, zato samo verujte. Ukoliko već nakon prvog nagoveštaja vidite koji će biti ishod radujte se, ali budite tihi. Ne morate po svaku cenu reći sve što vas raduje i veseli. Radujte se i širite sreću, a nekad pravi razlog sačuvajte za sebe...uostalom, to su vaše lične želje i nekad treba tu i da ostanu. Rezultati pričaju sami za sebe, a sreću možete pokazati na mnogo načina.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD