Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21.08. do 28.08.2017.

Ja sam na Kubi danas, što je jedno od tri mesta na kome stajemo na ovom 5 dnevnom krstarenju, u okviru nedelju dana Strateškog planiranja upravnog odbora ISAR-a. ISAR je oznaka za međunarodnu organizaciju za astrološka istraživanja. Ovo je neprofitna organizacija sa predstavnicima i međunarodno sertifikovanim školama koje predstavljaju više od 25 zemalja u svetu koje žele da unaprede profesiju astrologije, i njenu vrednost u društvu internacionalno, posebno kroz kvalitetna astrološka istraživanja (www.isarastrology.com). Ja sam imao čast da budem izabran za predsednika ove divne organizacije u ukupno osam termina u poslednje 24 godine (svaki termin traje dve godine). Kao rezultat mojih dužnosti ovde na sastancima, nisam u mogućnosti da napišem uobičajenu nedeljnu kolumnu. Ipak, mislim da događaji od prošle nedelje (i nedelju dana ranije) ilustruju kako astrologija ima veliku vrednost za razumevanje vremena u kome živimo, kao i za razumevanje berzi na kojima trgujemo. Kao što znate, mi smo u snažnom ciklusu pomračenja, od lunarne eklipse 7. avgusta do potpune solarne eklipse 21. avgusta. I, kao što je navedeno prošle nedelje, ovo pomračenje Sunca u ponedeljak, 21. avgusta, pada direktno na Mars predsednika Trumpa - otatle prognoza za duže vreme da bi ovaj period mogao biti dramatično senzacionalan, nalik ratu, preteći, uključujući predsednika Trampa u epicentar svih ovih aktivnosti.

Kosmička drama se nastavlja i ove nedelje. U stvari, sada je završna - prošle nedelje i ove nedelje. Solarno pomračenje je ovog ponedeljka, 21. avgusta, središte ciklusa retrogradnog Merkura, dok Saturn završava svoj retrogradni hod i okreće se direktno 25. avgusta. Svaki od ovih pokazatelja su moćni geokosmički pokazatelji za preokret u smeru izbijanja većih otpora ili pak veće podrške. Naravno sa retrogradnim Merkurom, sve to se može preokretati.

To bi bilo sve za ovu nedelju. Mi ćemo nastaviti sledeće nedelje, nakon najvećeg pomračenja Sunca u Sjedinjenim Američkim Državama u skoro 40 godina, a možda i 99. To je već neverovatno i kritično vreme za svet, Sjedinjene Američke Države i njenog predsednika.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD