Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21.03.16.

Venera u Ribama još uvek od vas pravi sanjare, romantike i idealiste, a tako će i nastaviti dokle god se bude šetala ovim znakom. Lepo je biti motivisan i inspirisan, zato taj osećaj pretvorite u kreaciju, ali budite svesni i sebe i onoga što vas inspiriše. U danima koji su pred vama lako možete doneti pogrešne odluke (Merkur opozicija Jupiter) ili vam ljubavni problemi (Venera kvadrat Mars) mogu stvoriti nepotrebne brige (Merkur kvadrat Saturn).

Sam početak sedmice sa Mesecom u Blizancima nagoveštava nedelju punu priče, ljubavnih briga (Venera kvadrat Mars) i nesporazuma (Merkur opozicija Jupiter). Prvog dana sedmice Merkur će napraviti kvadrat sa Saturnom, što će mnogima stvoriti brigu. Merkur je nežan, uplašen i vrlo tih (Merkur u Ribama), pa vam kvadrat sa Saturnom može doneti brige u vezi sa putovanjem ili nekom papirologijom. Revizor je stigao, pa se pripazite raznih prijava, inspekcija i kontrola. Budite oprezni u vožnji jer sa Saturnom uvek idu poteškoće u putu, otežana komunikacija i vrlo opterećujuće misli. Međutim, ono što je jako važno jeste da budete svesni toga šta Saturn od vas traži i zbog čega se možete naći u nezgodnoj situaciji ili položaju. Ovde se radi o dva vrlo različita aspekta. S jedne strane, imamo nežnog i uplašenog Merkura, čija pozicija u Ribama nije baš najugodnija (ovde je Merkur u padu), dok s druge strane, imamo Saturna koji je stabilan u Strelcu, koji ima svoje jasne razloge i realni smisao (Strelac). On će tražiti da se stvari dovedu u red, a nejasnoće razjasne. Možda će se od vas tražiti da presečete i donesete vrlo važnu odluku potpuno suprotnu od dosadašnjih akcija. Ovo je važan trenutak i nijednoog momenta se nemojte bojati. Često se dešava da vam razum govori jedno, a osećanja drugo. Ma koliko u ovom trenutku neke stvari budu izgledale potpuno besmisleno, ako vam osećaj govori da je to prava stvar, suočite se sa tim i presecite, donesite odluku i uradite onako kako vam osećaj nalaže. Merkur u ovom trenutku predstavlja razum, a on je u padu, i davaće vam milion razloga da neke stvari ne uradite, da se smirite, da to tako ne sme i ne treba jer će biti velikih posledica i problema kasnije, ali vam osećaj može slati signale da razum ovog puta greši. Saturn vam pruža šansu da ako presečete i uradite onako kako vam on nalaže, po pravilu i zakonu, nagradiće vas za hrabrost i otvoriti nove vidike za bolju budućnost (Saturn u Strelcu). Zato ovog puta poslušajte osećaj i mirno spavajte (Merkur u Ribama).

Tog istog dana Venera će imati kvadrat sa Marsom, pa ovo može doneti jaku privlačnost i strasti. Međutim, ovo je preintenzivan aspekt, pa će se mnogi naći na ispitu. Klonite se bilo kakvog konflikta sa partnerom, rešavanja ljubavnih i finansijskih pitanja jer o čemu god budete pričali, razljutićete se.

Drugog dana Mesec još uvek tranzitira znakom Blizanaca, a Merkur će imati čak dva aspekta toga dana, sekstil sa Plutonom i opoziciju sa Jupiterom. Protočni aspekt daje dubinu, prihvatanje okolnosti i promena, pa toga dana odlučite da nešto promenite u sebi, samo izbegavajte traženje smisla i dobokoumne misli (Merkur opozicija Jupiter), ne planirajte putovanja ili započinjanje nekih škola ili seminara jer će se učenje prilično odužiti. Sve dok je Mesec u Blizancima bićete megalomani, lako ćete se upuštati u raznorazne projekte, olako prihvatati odgovornosti ali još lakše odustajati od svega. Potrudite se da se tih dana fokusirate na što manje poslova i obaveza. Pluton će vam doneti jasnoću i fokus, a Jupiter optimizam u rešavanju svega započetog.

Mentalne turbulencije se polako smiruju sredinom sedmice. Poslednji planetarni aspekt koji se tiče dešavanja iz prošle i početka ove sedmice je u sredu (Jupiter trigon Pluton) i Jupiter će doneti konačnu odluku kada bude napravio trigon sa Plutonom. Mesec istog dana ulazi u znak Raka, znak koji egzaltira Jupitera, pa su ovo dani kada konačno energiju nakon eklipse možete izbalansirati. Mesec u Raku će pokrenuti sve teme vezane za porodične priče, za dom, nasleđe. Jupiter u trigonu sa Plutonom će nekome doneti povišicu, nekome poklone i vrlo dobre vesti iz inostranstva, a neko će konačno završiti davno započetu raspravu o zaostavštini (retrogradni Jupiter trigon Pluton). Jupiter u Devici će pokrenuti poslovna pitanja, a u trigonu sa Plutonom, doneti sigurno neku reorganizaciju i promenu na bolje. 

Prvi su dani reakcija na događaje koje je pokrenula eklipsa. Mnoge će uznemiriti ili im doneti konfuziju. Možda nećete imati posebnih dešavanja, ali šta god budete radili izgledaće kao da vam ne ide od ruke, da vas nešto sputava ili ometa. Ono što je jako važno jeste da koliko god nešto ne ide kako ste planirali, ne treba da paničite, već da prihvatite stvari baš onakve kakve jesu jer konačni sud donosi Jupiter, koji sredinom sedmice stvari donosi u savršeni balans i ravnotežu.

A krajem sedmice osetićete prvi dan proleća i energiju egzaltiranog Sunca. Ovu promenu znaka (Sunce u znak Ovna) Venera će sa radošću dočekati, pa će ova vatrena energija probuditi jedan kreativan i inspirativan osećaj. Uživajte u ovakvom prvom danu. Proslavite početak proleća i pozdravite Sunce onako kako to naše Svetlo i život zaslužuju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD