Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge


ISAR CAP profesionalni astrolog od:
01. mart, 2014.

Glavna polja astrologije:

 
Tanja Joksimović
Prikaži sve astrologe
Beograd

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekao:

mart 2014. u Beogradu, Srbija

Biografija

Tanja Joksimović je dugogodišnju ljubav prema Astrologiji pretočila u profesionalni rad sa klijentima u Astro centru od 2004 godine gde stiče veliko iskustvo u radu sa klijentima. 2008 upisuje se na Kepler institut u Beogradu, da bi 2014. godine stekla i status Diplomiranog Astrologa Konsultanta.

Astrologija kao profesija ima vrlo malo uspostavljenih standarda zbog čega javnost ima delimičan uvid u pravu Astrologiju i meša je sa drugim oblastima.

Diplomirala je 2014 godine na Kepler Institutu stekavši status Diplomiranog Astrologa Konsultanta, i postala sertifikovani međunarodni profesionalni astrolog (ISAR CAP).

Trenutno usavršava znanje iz horarne astrologije kod Zorice Ilievski i na Kepler institutu nastavlja sa postdiplomskim studijama Energetske astrologije.

Pored astrološkog obrazovanja Tanja ima sertifikat za bavljenje regresoterapijom, stečen  11.03 1999 godine u centru za međunarodno istraživanje energetske medicine dr.sci Ljubiša Stojanović u Novom Sadu od J.E.Sigdell-a, ovlašćenog od Brayan Jameison-a.


Licencirani korisnik astrološkog software-a:

KEPLERObjavljeni radovi i članci na sajtu Kepler Instituta


Najnoviji članci
Astrološki članci
Kazimi konjunkcija Merkura i Sunca na početku sazvežđa Feniks
U trenucima spajanja koji se dešava jednom godišnje otvaraju se kapije koje su kanal za pristup sopstvenoj istini. Kada nastupi kazimi konjukcija momenat je kada se traži pomoć i pomoć se tada dobija. » pročitaj članak
Astrološki članci
Važnost aspekata
Aspekti su zapravo odnosi. Aspekti se nasleđuju, ono što prethodna generacija nije rešila. » pročitaj članak
Aktuelnosti
Eklipsa
Eklipse, odnosno pomračenje Sunca ili Meseca, se dešavaju četiri do sedam puta godišnje. Da li je neka eklipsa za nas značajna ili ne, odrediće kuća u kojoj se lunacija odigrava u natalnoj karti. Eklipsa će najsnažnije uticati na one koji imaju lične planete na 8. stepenu Riba ili Device, Blizanca ili Strelca. » pročitaj članak
Članci po kategorijama
Aktuelnosti Astrološki članci Mundana astrologija
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD